Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri
Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri

Lampa muzicala cu telecomanda si proiectie de valuri

COD: lampa_ocean

Lista de prețuri: 250 Lei  

165 Lei

câștigați: 85 Lei (34%)
-34%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Lampa muzicala cu telecomanda si proectie de valuri este un minunat cadou atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Acest minunat gadget proiecteaza valuri oceanice pe tavanul incaperii, cu 7 tipuri diferite de iluminari: disco, atmosfera colorata, mov, atmosfera romantica, aurora boreala, oceanic, magic zone). Toate acestea vor putea rula pe un ambient muzical ales chiar de tine.

Telecomanda din pachet controleaza felul in care proiectorul lumineaza si iti permite sa schimbi melodiile de pe cardul microSD. Daca nu ai un card microSD la indemana nu este nici o problema pentru ca lampa muzicala vine cu un cablu USB de 1,2 metri si un cablu audio de 60 de cm care iti permite sa conectezi orice telefon, laptop sau tableta pentru a asculta muzica preferata in timp ce citesti o carte si te relaxezi in atmosfera de valuri oceanice ce se plimba pe langa tine.

Telecomanda este alimentata de 2 baterii AAA care nu sunt incluse in pachet.

Alege gadgeturi cool de la GadgetWorld!

 

 

Lamp Beads(pcs)12 LEDs(4 Red + 4 Blue + 4 Green )

MaterialABS, PC

Wattage2W

Light ColorColorful Light

Voltage (V)DC 5V

Cable LengthUSB Cable Length: 1.2m Audio Cable Length: 60cm

Product Size12.6x12.6x10.5cm

Weight300g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...