VR Box SHINECON IV
VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV VR Box SHINECON IV

VR Box SHINECON IV

COD: VR_shinecon

Lista de prețuri: 440 Lei  

350 Lei

câștigați: 90 Lei (20%)
-20%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Un cadou extraordinar pentru pasionatii de gadgeturi inovatoare si cool! Ochelari VR Box SHINECON IV , reprezinta un minunat accesoriu pentru telefonul tau smart. Imita perfect un ecran urias de 100inch diagonala la distanta de 3 metri, facand vizibile toate detaliile din aplicatiile 3D si VR. 

DOTAT CU CASTI STEREO DE INALTA CALITATE

Monteaza telefonul tau smart, fie el Android sau iOS( acesta trebuie sa aiba intre 4.7 si 6 inch display), si bucura-te de aplicatii VR si 3D chiar in fata ochilor. Lentilele sunt de o calitatea superioara, cu tratamente de ultima generatie si chiar si cei cu miopie se pot bucura de calitatile lumii virtuale datorita design-ului special conceput si al posibilitatii de ajustare a lentilelor. Telefonul se monteaza foarte usor si poti ajusta distanta focala. Sunetul oferit de castile stereo este de o finete extraordinara si poti vizualiza aplicatiile VR si 3D fara a deranja pe cineva din jur.


Ca sa profiti la maximum de calitatile VR, este recomandat sa folosesti un smartphone dotat cu girsocop. 

Alege cadouri inspirate!

cation:

General

MaterialABS, Plastic, Glasses, Resin

Virtual Screen1050 inch (3m distance)

Size190*130*90mm

Weight327g (without headband)

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...