Despre noi

Stim ca iti plac Gadgeturile daca ai ajuns la noi. Sau poate cauti un cadou mai deosebit sau poate funny?

Si noua ne plac gadgeturile, de fapt suntem indragostiti de ele. Spre deosebire de alte magazine online de profil, noi alegem produsele pe care le aducem dupa ce facem o intalnire cu intreaga echipa GadgetWorld si cu prietenii nostri. Facem aceasta intalnire pentru a vedea daca gadgeturile pe care le aducem corespund cat mai multor gusturi si ca design si ca functionalitate si ca utilitate. E drept ca nu toate sunt foarte utile... un important aspect il reprezinta si gradul de cool al produsului.

Vom incerca ca luna de luna sa-ti aducem ceva nou, ceva ce tocmai a aparut in piata internationala. Desigur ne referim la tot ce inseamna gadget!

Ne-am bucura sa te numeri si tu printre prietenii nostri, sa participi pe Facebook alaturi de ceilalti prieteni, sa ne trimiti ideile si parerile tale legate de gadgeturi.

Nu vei face acest lucru pentru nimic. Vom avea grija sa premiem cat de des ne vom permite pe cei mai activi prieteni. Citeste mai multe pe pagina noastra de Facebook. O gasesti in partea de jos a site-ului.

Daca ai intrat aici pentru a cauta detalii despre compania ce administreaza acest site, iti spunem ca am scris totul in Termeni si Conditii.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu