Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul http://www.GadgetWorld.ro, denumit in continuare GadgetWorld.ro, este S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., numita in continuare S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16402/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 24516360, sediul social Muresana nr2, sect 3 Bucuresti, cont RO47 RZBR 0000 0600 1091 0786 , Banca: RAIFFEISEN VITAN SUD.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
 
 
1. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului 
http://www.GadgetWorld.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
2. Accesul la informatiile de pe site
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul http://www.GadgetWorld.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
 
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
 
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
 
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul http://www.GadgetWorld.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marci importate.
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. raspunde de eventualele defectiuni ale produselor importate direct si cumparate de la magazinele sale. Daca produsele sunt doar vandute de Adserving iAgency.ro toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. de la acest client.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 

 
 
4. Limitarea raspunderii pentru preturi
 
Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
 
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.  Tariful de livrare pentru Bucuresti este de 10 lei prin Cargus 15 lei prin Fan Courier iar pentru alte localitati din Romania, de 15 lei prin Cargus si 25 lei prin Fan Courier. In cazul comenzilor livrate in localitati unde curierul nu are reprezentante, pe langa tariful perceput de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa refuze o comanda a unui client in cazul in care acest client a mai efectuat comenzi si a refuzat primirea acestora.
 
 
 
6. Limitarea raspunderii pentru plata
 
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. la adresa de e-mail
contact@GadgetWorld.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L.. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
 
 
7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
 
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie cuprinsa intre 3-12 luni, excluzand consumabilele, anumite accesorii care nu fac obiectul acesteia. In pagina produsului, la specificatii tehnice, gasiti perioada exacta de garantie pentru fiecare produs in parte.
 
 
 
8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul http://www.GadgetWorld.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului http://www.GadgetWorld.ro
 
S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul http://www.GadgetWorld.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
 
9. Dreptul de returnare a produselor
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. ADSERVING IAGENCY.RO S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea. In cazul in care produsele prezinta urme de folosire, ne rezervam dreptul de a examina produsul si a returna clientului o valoare mai mica decat cea de achizitie ce reprezinta cheltuielile firmei pentru a aduce produsul in stare de nou.
 
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@GadgetWorld.ro  

10. Protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sc Adserving iAgency.ro SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: 

a)trimiterea comenzilor online atunci cand acestea sunt plasate pe site-ul nostru 

b)trimiterea de mesaje comerciale, in cazul in care ati acceptat acest lucru sau v-ati inscris la Newletterul nostrum.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in procesul de facturare al comenzilor pe site-ul GadgetWorld.ro. Refuzul dvs. Determină anularea comezii pe care ati plasat-o.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: firmele de curierat cu care avem contract, Fan Courier si Urgent Cargus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@gadgetworld.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

 

11. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe http://www.GadgetWorld.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

În curs de procesare...