Baterie externa, acumulatori portabili

    Pentru ca toti folosim smartphone si tableta sau mp3 player, pentru ca toate bateriile de telefoane se descarca repede, avem nevoie de prize sa incarcam bateriile. Pentru ca au aparut de putin timp, acumulatorii externi portabili, bateriile externe sunt gadgeturi pentru alte gadgeturi. 
Noi v-am adus cea mai mare varietate de Power Bank-uri, baterii externe, de la 2200 de mAh pana la 32.000 de mAh, pentru a putea satisface nevoile pe care le aveti. De asemenea gama de preturi este variata si fiecare poate alege un acumulator extern / baterie externa, in functie de bugetul pe care-l are. 
     Indiferent de marca telefonului sau tabletei, Samsung, iPhone, Nokia, Sony, LG, etc, aceste baterii externe sunt compatibile. 
In functie de necesitatile de incarcare, in functie de cate gadgeturi aveti de incarcat, va alegeti un Power Bank (baterie externa) de capacitate mai mica sau mai mare. Toti acumulatorii externi portabili, prezentati mai jos, au specificatii diferite. Sunt acumulatori portabili care se incarca si solar si prin usb, sunt acumulator externi care se incarca doar prin usb. 
Bateriile externe nu contin in pachet adaptorul pentru priza. Puteti folosi orice adaptor USB de la telefonul sau tableta dvs. sau le puteti incarca la un usb de calculator. 

Tip afisare:
View:
Sens:
Sortare:
Pret: