Satisfacție garantată

Pentru a intelege modul nostru de a alege un produs, va vom spune cum procedam.

Identificam un produs care ne place la unul dintre furnizori, sau poate un prieten ne spune despre un produs, un gadget cool de care a auzit. (Va asteptam si pe voi pe pagina noastra de Facebook sa faceti acest lucru. Va vom premia daca alegem un produs cu ajutorul vostru)

 

Dupa ce am identificat produsul, realizam un focus grup, pe intelesul tuturor, strangem toata echipa GadgetWorld.ro si invitam si prietenii nostri. In Focus Grup, testam produsul, fiecare dintre noi ne dam cu parerea cat de util si cat de cool este. De asemenea ne dam cu parerea daca pretul este just pentru ceea ce ne ofera acest produs.

Numai dupa ce a trecut acest test cu o nota mare, produsul respectiv este importat. Veti remarca un numar mai restrans de produse pe site-ul nostru, tocmai datorita acestei proceduri. Incercam sa va aducem acele produse cool care isi indeplinesc cu succes functiile si care au un pret bun pentru ceea ce ofera.

 

Factorul de COOL este important pentru noi.

Vom diversifica oferta noastra in fiecare luna si vom incerca sa va prezentam mereu cateceva nou. Vizitati site-ul nostru din cand in cand pentru a vedea ce am adus nou. Poate o sa va placa sau poate va ganditi sa faceti un cadou deosebit.

Pentru a fi informati cu privire la noutati va puteti abona si la newsletter sau puteti sa ne deveniti prieteni pe Facebook.

 

 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu