Baterie externa panouri solare
Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare Baterie externa panouri solare

Baterie externa panouri solare

*****

COD: power_solar_panel

Lista de prețuri: 500 Lei  

350 Lei

câștigați: 150 Lei (30%)
-30%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Pentru iubitorii de soare si excursii am adus aceste panouri solare cu functie de baterie externa. Atat timp cat soarele este pe cer, ne putem incarca device-urile noastre preferate.

Ce are in plus aceste panouri solare fata de altele asemanatoare de pe piata, este puterea de 14W care poate incarca cu pana la de 3 ori mai rapid decat clasicele panouri solare de 5W. Cu cat este intensitatea soarelui mai puterinca, cu atat va incarca telefonul/tableta mai repede. De recomandat este sa aveti si o baterie externa clasica pentru a putea stoca energia dupa lasarea serii.

In conditii noroase, nu va asteptati sa va incarcati bateria de la masina. Nu sunt panouri solare fotovoltaice care sa va incalzeasca caloriferele din casa, insa va pot incarca telefonul sau tableta.

 

Avand dimensiuni reduse aceasta baterie externa cu panouri solare poate fi purtata usor in geanta sau rucsac. Are culori de camuflaj, deci atentie daca o puneti in iarba, poate nu o mai gasiti. :)

 

Poate fi un cadou minunat pentru oamenii activi. Pentru iubitorii de munte sau de mare, pentru iubitorii de calatorii care au nevoie de o sursa alternativa de energie. 

 

Material: PETPVC fabric

Power14W

Output Voltage5V (Max)

Output Current2.1A (Max)

Size: 53.5*29cm (unfold), 29*16.5*2cm (fold)

Weight:414 g

Conversion Rate20%

 

* Suitable for charging iPhones, iPads, Android phones, GPS devices, cameras, etc. 

Garantie: 6 luni 

*****

pentru cand pleci in excursie pe munte mai multe zile este excelent gadgetul. spre exemplu noi nu am avut de unde incarca telefonul si chiar am avut nevoie de el, iar acest gadget ne-a salvat dintr-o mare incurcatura.

Specificatii

Universal
Acumulator extern
Cameleon
Universal
Textil
USB
1400
6
În curs de procesare...