Calitate western

Magazinul online GadgetWorld.ro este un magazin realizat din pasiunea pentru Gadgeturi. Lansat in decembrie 2013, GadgetWorld.ro isi propune sa va aduca cele mai noi gadgeturi care apar pe piata internationala.

Desi unele dintre produse sunt realizate in China, va asiguram ca nu sunt copii ieftine ale altor produse originale. Sa nu uitam ca in China se realizeaza si produse de foarte buna calitate. Apple produce iPhone-uri in China, Sony produce camere si televizoare in China. Sunt doar cateva exemple, de fapt toate brandurile mari produc in China.

Am vrut sa va atragem atentia asupra acestui aspect, pentru ca de regula, pe piata din Romania acced produsele ieftine si proaste, realizate in China.

Toate produsele comercializate de GadgetWorld sunt de cea mai buna calitate. Inainte de a introduce orice produs in oferta noastra, il testam si ne asiguram ca isi indeplineste toate functiile.

In Romania, China este sinonim cu calitate proasta si pret mic. Noi va vom arata ca toate produsele pe care le comercializam sunt de calitate buna si pret optim. Nu vom importa niciodata produse ieftine si proaste!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu