Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat
Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat

Kit robot educational solar, 6 in 1, de montat

COD: kit_robot_3

Lista de prețuri: 69 Lei  

35 Lei

câștigați: 34 Lei (49%)
-49%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Kit de constructie robot solar 6 in 1

Dezvolta inteligenta copilului cu acest gadget. Invata-l sa construiasca singur o jucarie solara, invata-l ce inseamna energia regenerabila si ecologia. Astfel poate tara noastra va arata altfel peste 20 de ani.

Este un cadou potrivit pentru orice copil cu varsta peste 3 ani. Recomandam supravegherea copiilor sub 10 ani, pentru montarea acestui robotel. Nu aveti nevoie de instrumente de montaj, se asambleaza usor. Pentru functionare are nevoie de lumina solara. Nu va functiona in locatii umbroase sau sub lumina fluorescenta.

Din seria de gadgeturi pentru copii, va prezentam acest kit de constructie a unei jucarii istete. Pretul mic il face potrivit pentru un cadou dragut pentru orice copil.

Atentie: Piesele din cutie pot asambla una din 6 variante de robotei si se lipesc printr-un lipici pentru plastic (tip super-glue) care nu este inclus in pachet. Odata aleasa varianta de asamblat, acesta nu se mai poate schimba ulterior.

Specificatii tehnice:

Panou solar de ieșire: 75mA 

Figurine posibile: Solar Windmill, Solar Revolving Plane, Solar Airboat, Solar Plane, Solar Car, Solar Puppy

Garantie: Datorita specificului produsului, el nu beneficiaza de garantie.

Nici o postare gasita

În curs de procesare...