Statii radio Walkie Talkie
Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie Statii radio Walkie Talkie

Statii radio Walkie Talkie

COD: statie_radio

Lista de prețuri: 325 Lei  

210 Lei

câștigați: 115 Lei (35%)
-35%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

22 DE CANALE CU 99 DE SUB-CODURI

Din seria de gadgeturi utile si amuzante in acelasi timp, iti prezentam statia radio walkie talkie. Acest gadget nou aparut in oferta noastra iti va permite sa ramai conectat la cealalta statie intre locatii aflate pana la 8 kilometri distanta. Cool nu?!  

Este ideal pentru a comunica in cadrul santierelor de constructii unde retelele mobile nu exista sau unde telefonul mobil nu este o solutie prea comoda. In acelasi timp poti sa te joci cu copiii si sa explorati in siguranta padurile, la pas, cu acest minunat Walkie Talkie. Este un cadou minunat pentru un copil ce vrea sa exploreze impreuna cu tatal sau.

Operare Hands-Free 

Statiile radio pot fi folosite chiar si in conditii de galagie. Cuplezi o pereche de casti si le poti folosi hands-free fara probleme. Astfel, ai la dispozitie 22 de canale americane si 8 europene, din care poti sa alegi o multime de sub-coduri, mai exact 99. Aditional, dispozitivul radio beneficiaza si de o functie de scanare ce te poate ajuta sa depistezi toate conversatiile ce se petrec in jurul tau pe alte frecvente sau pentru a cauta si gasi o frecventa neutilizata pentru tine.

Functioneaza cu 3 baterii AAA(R3) si ofera pana la 3 ore de utilizare continua. Display-ul LCD cu lumina de fundal este foarte folositor atunci cand utilizezi statia radio in soare puternic sau in intuneric complet. In plus, display-ul iti indica si puterea conexiunii, cata baterie a mai ramas si setarile canalului, asigurandu-ti toate informatiile necesare folosirii acestui minunat set walkie talkie.

Alege cadouri practice si utile atat copiilor cat si adultilor!

 

 

Screen: LCD backlit display

Talk Range: up to 4 km (open space)

Channel No: 22 channels

Frequency: 462MHz

Frequency Stability: >5ppm

Output power: 0.5mW

Power by: 3xAAA batteries per radio (batteries not Included)

99 sub-codes

Vox control

10 Selected call tone

Volume selectable: Electronic

Roger beep on/off function

Key Tone on/off

Key lock function

Battery level indicator

Scan function

Earphone socket

Main Product Dimensions: 115 x 47 x 33 mm (L x W x D) (each without batteries)

Main Product Weight: 50g 

Garantie 3 luni 

Nici o postare gasita

Specificatii

Audio Radio
115 x 47 x 33 mm
Negru
Plastic
50 g
3
În curs de procesare...