Mini lampa USB LED lumina ambientala Quer

Mini lampa USB LED lumina ambientala Quer

COD: lampa_usbquer

Lista de prețuri: 18 Lei  

8 Lei

câștigați: 10 Lei (56%)
-56%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Mini lampa USB LED lumina ambientala Quer este un gadget ideal pentru cei care petrec mult timp la calculator si au nevoie de o lumina mai putin deranjanta decat lumina de bec. Pur si simplu o conectezi la unul din sloturile USB de la Laptop sau PC si poti sa manevrezi bratul flexibil asa cum iti doresti, pentru a gasi pozitia potrivita tastaturii tale. De multe ori ne enervam atunci cand scriem pe intuneric si nici nu vrem sa deranjam sotia sau sotul aprinzand luminile din camera pentru ca distrugem somnul partenerului.

Acum ai solutia potrivita si nu mai trebuie sa umbli dupa altfel de gadgeturi care costa mult si care sunt ineficiente. Poate fi un cadou pentru prietenii tai blogeri care scriu si zi si noapte articole savuroase. Se vor gandi mereu la tine de fiecare data cand vor tasta la laptopul personal. Cool nu?!

Cele 6 LED-uri fac o lumina suficienta pentru ca tu sa-ti desfasori activitatea fara probleme, fara a deranja pe cei din jur. Lampa poate fi folosita pe orice dispozitiv cu iesire USB, chiar si in masina.

Alege cadouri ieftine si practice pentru tine sau pentru cei dragi! Gadgeturi marca GadgetWorld!

Garantie 30 zile

Nici o postare gasita

În curs de procesare...