Binoclu 12x32 cu filmare Full HD
Binoclu 12x32 cu filmare Full HD Binoclu 12x32 cu filmare Full HD Binoclu 12x32 cu filmare Full HD Binoclu 12x32 cu filmare Full HD Binoclu 12x32 cu filmare Full HD Binoclu 12x32 cu filmare Full HD

Binoclu 12x32 cu filmare Full HD

COD: binoclu_HD

Lista de prețuri: 1.550 Lei  

1.120 Lei

câștigați: 430 Lei (28%)
-28%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Pasionatii de binocluri vor gasi in noul nostru gadget un cadou ideal! Fie ca mergi la mare, pe o plaja intinsa si vrei sa fii mai "observator" ca salvamarii:), fie ca mergi pe munte, in drumetii sau la vanatoare, avem pentru tine minunatul Binoclu compact 12x32 mm. Acesta are un tratament special al lentilelor, facandu-l compatibil si cu vizionarea obiectelor pe inserat. 

In plus, acesta vine cu ceva nou: filmare Full HD. Ecranul 2.0 TFT LCD de 5 MP iti va permite sa vizionezi ce ai filmat si astfel sa duca experienta ta la un alt nivel. Practic, ai o camera digitala cu un zoom uimitor. Acum poti sa urmaresti echipa favorita pe stadion si sa inregistrezi momentele unice pe care le intalnesti. Cool nu?!

Este un binoclu ergonomic ce poate fi luat in drumetii sau la plaja. Este foarte solid, aderent si ajustabil pentru orice fizionomie si inelul de focus ne permite vizualizarea clara a obiectelor aflate la distante foarte mari, datorita factorului de marire de 32x.

Din seria de cadouri de vara, binoclul face parte din acele gadgeturi ce nu tin cont de varsta. Fie ca vrem sa insuflam unui copil pasiunea pentru explorare, fie ca suntem adulti si avem nevoie de el pentru serile la teatru cand luam bilet pe ultima suta de metri, acest accesoriu practic este un partener de nadejde.

Garantie 6 luni.

Nici o postare gasita

În curs de procesare...