Incarcator pentru telefon wireless QI
Incarcator pentru telefon wireless QI Incarcator pentru telefon wireless QI Incarcator pentru telefon wireless QI Incarcator pentru telefon wireless QI Incarcator pentru telefon wireless QI

Incarcator pentru telefon wireless QI Premium

COD: charger_qi_glass

115 Lei

În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Incarcator pentru telefoanele wireless QI. Ca design, acest model de incarcator este asemanator cu incarcatorul Samsung pentru Galaxy S6 si S6 Edge, insa pretul este la jumatate. L-am testat si incarca foarte bine un Samsung S6 Edge. 

Are led-uri care iti indica incarcarea in partea din spate. Daca vrei sa folosesti tehnologia de incarcare wireless (fara fir) pentru telefonul tau iti recomandam acest produs.

Tehnologia wireless QI este disponibila pe mai multe telefoane de generatie noua. Poti verifica si tu daca telefonul tau se poate incarca wireless. Avem mai multe produse disponibile pe GadgetWorld pentru incarcarea fara fir. 

Gadgeturi cool pentru cadouri perfecte.

Bine de stiut!

 

Standardul QI/WPC inseamna ca este compatibil cu toate gadgeturile si telefoanele care dispun de certificat QI. Daca bateria este complet descarcata este posibil sa dureze cateva minute inainte sa inceapa incarcarea. Acest lucru este perfect normal. Puteti verifica daca telefonul a inceput sa se incarce, atunci cand va apare simbolul de incarcare pe telefon.

 

Timpul de incarcare poate varia in functie de capacitatea bateriei dispozitivului, nivelul de incarcare, vechimea bateriei si temperatura din incapere.

 

Dispozitivele se pot incalzi in timpul incarcarii, acest lucru este perfect normal. Odata ce incarcarea va fi completa acestea se vor raci.

 

Intretinere

 

Deconectati incarcatorul de la sursa de alimentare inainte de curatare. Pentru a curata incarcatorul wireless, stergeti cu o carpa moale.

 

Pentru a putea beneficia de incarcare wireless aveti nevoie de un device care se poate incarca prin intermediul acestei tehnologii. Ca sa va dam cateva exemple : Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S6, LG Nexus 4/5.

 

 

 

 

MaterialAluminium Alloy, Glass

Input Voltage5V 2A, 9V 1.67A(Max)

Power7.5W, 10W Max

Cable Length1.2m

Product Size9.2*9.2*0.5cm

Weight72g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...