Lentila universala 8X zoom pentru telefon
Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon Lentila universala 8X zoom pentru telefon

Lentila universala 8X zoom pentru telefon

COD: lentila_8x

Lista de prețuri: 165 Lei  

75 Lei

câștigați: 90 Lei (55%)
-55%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Un nou gadget foarte util a ajuns in oferta noastra. Lentila universala 8x zoom pentru telefon este acel cadou pe care il poti lua pentru orice persoana draga.

Se potriveste pe orice telefon datorita clipsului cu care lentila vine la pachet si se monteaza foarte usor pe camera smartphone-ului tau. Fie ca vrei sa faci poze fotbalistilor preferati atunci cand mergi pe stadion, fie ca vrei sa ii faci o fotografie artistului tau preferat de pe scenele concertelor, cu aceasta lentila 8x poti face acest lucru fara prea multe batai de cap. Asta inseamna ca te poti apropia de 8 ori de subiectul tau si poti fotografia fara a pierde din calitatea pozei.

Se poate folosi si pe post de monocular atunci cand mergi in natura si vrei sa urmaresti pasari sau animale salbatice. Este foarte util si pe plaja cand vrei sa surprinzi zborul pescarusilor.

Daca tu ai deja, il poti pune pe lista de cadouri pentru aniversarile la care esti invitat si unde nu stii ce sa alegi.

Alege gadgeturi originale de la GadgetWorld!

Nici o postare gasita

În curs de procesare...