Lampa LED Sar Wars DEATH STAR
Lampa LED Sar Wars DEATH STAR Lampa LED Sar Wars DEATH STAR Lampa LED Sar Wars DEATH STAR Lampa LED Sar Wars DEATH STAR Lampa LED Sar Wars DEATH STAR Lampa LED Sar Wars DEATH STAR

Lampa LED Star Wars DEATH STAR

COD: lampa_DS

Lista de prețuri: 140 Lei  

99 Lei

câștigați: 41 Lei (29%)
-29%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Lampa LED Star Wars DEATH STAR

Chiar si cei care nu sunt pasionati in mod special de Star Wars stiu ce reprezinta Death Star. Avem pentru voi un gadget minunat ce va pune in valoare acest super simbol al seriei Star Wars. Si pentru ca suntem si noi pasionati de SF-uri si ne doream sa avem acasa o lampa in forma celei mai puternice stele, capabila sa distruga o planeta dintr-o singura lovitura, am decis sa nu stam pe ganduri cand cautam in oferta de gadgeturi noi si captivante. 


Lampa Led Death Star

Baza contine niste becuri LED ce lumineaza o placuta de acril pe care este formata steaua mortii si astfel, pe intuneric, se creeaza iluzia unei holograme perfecte ce pluteste in camera. Ni s-a parut foarte cool efectul si am pus aceasta jucarie pe lista de cadouri nonconformiste pentru pasionatii seriei. Se alimenteaza direct prin USB sau poate fi portabila si sa o luati cu voi oriunde cu ajutorul a 3 baterii AA(R6) ce nu sunt incluse in pachet.

Modul de iluminare este complex si ajunge pana la 7 tipuri de culori diferite prin apasarea unui buton. De la rosu, pana la albastru, verde, etc. La a 8-a apasare aceasta jucarie intra in modul de schimbare automata a culorilor. Garantat va fi atractia oricarei seri cu prietenii si nu numai!

Alege cadouri cool pentru tine si cei dragi de la GadgetWorld


Power: 5W

Voltage: 5V

Power Supply: USB or Battery (3 x AA)

Material: Acrylic

Switch Mode: Touch Switch

Color: Blue, Red, Green, Cyan, Purple, Yellow, White

Dimensiuni: 189 x145x98mm (L x W x D)

Greutate: 171g

Nici o postare gasita

Specificatii

Birou
189 x 145 x 98 mm
Negru
Plastic
171 g
3
În curs de procesare...