Casti sport cu microSD si FM
Casti sport cu microSD si FM Casti sport cu microSD si FM Casti sport cu microSD si FM Casti sport cu microSD si FM Casti sport cu microSD si FM Casti sport cu microSD si FM

Casti sport cu microSD si FM

*****

COD: casti_sport_card

Lista de prețuri: 68 Lei  

50 Lei

câștigați: 18 Lei (26%)
-26%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Gadgeturi pentru jogging!


Din seria de cadouri pentru timpul liber, iti prezentam un accesoriu foarte ieftin si util atunci cand vrei sa iesi la o tura de jogging prin parc, sau vrei sa iti scoti rolele, bicicleta la o plimbare, fara sa te desparti de muzica ta.

Este un cadou simplu si valoros in acelasi timp. Castile sunt unisex, destul de comode pentru orice fizionomie si functioneaza prin carduri microSD (TF card) de pana la 16 GB. Pe langa slotul de card acestea pot fi utilizate si pe frecventele FM, prinzand foarte multe posturi de radio in cazul in care te plictisesti de muzica de pe card.

Acest gadget functioneaza extrem de usor. Introduce un card microSD in slotul dedicat, conecteaza castile la laptop prin cablul USB din dotare si formateaza cardul in formatul "Fat32" inainte de a pune melodiile pe el. Cardul este citit automat in momentul introducerii in casti. In imaginea de mai jos aveti si functiile fiecarui buton. 


Casti sport  

Garantie 3 luni

*****

Nu sunt cele mai bune dar isi fac treaba cand alerg 30 de minute in parc. La banii astia mi-au depasit asteptarile, multumesc!

În curs de procesare...