Transmitator audio Bluetooth pentru masina
Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina Transmitator audio Bluetooth pentru masina

Transmitator Bluetooth pentru masina

COD: reciever_jack

Lista de prețuri: 78 Lei  

55 Lei

câștigați: 23 Lei (29%)
-29%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Gadgeturi noi!


Iti prezentam un super gadget extrem de folositor in calatoriile cu masina. Cand calatoresti cu masina sau esti prin in traficul din oras si la radio te intrerup reclamele, acest device te va ajuta sa transformi sistemul audio intr-un sistem Bluetooth ce permite o legatura a playlist-ului telefonului tau si casetofonul masinii. Prin intrarea auxiliara tip jack de 3.5mm conectezi jucaria si esti gata pentru melodiile tale preferate fara a mai conecta alte cabluri.

Este un cadou excelent si ieftin pentru cei dragi, fiind compatibile si cu alte sisteme audio ce permit conexiunea prin intrarea jack, de la tablete, pana la sistemele audio de acasa.

Este dotat si cu microfon pentru functia extrem de utila de Hands-Free. Indiferent cine te suna, poti prelua foarte usor apelurile prin intermediul sistemului audio din masina. Cool nu?!

Noua ni s-a parut foarte cool ca transmitatorul primeste semnalul Stereo si astfel calitatea audio nu va fi perturbata in nici un fel. 

Alege cadouri ieftine si utile!

 

Transmitator auto

 

ConnectorMini USB, 3.5mm plug

Bluetooth ProtocolA2DP

Bluetooth EditionV3.0+ EDR

Bluetooth Transmission Distance10m

Product Size5.3 * 2.5 * 1 cm

Product Weight12 g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Audio
Da
53x25x10
Negru
Android, iOS
Plastic
Bluetooth
12 g
3
În curs de procesare...