Aparat de testare a calitatii apei
Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei Aparat de testare a calitatii apei

Aparat de testare a calitatii apei

COD: aparat_apa

95 Lei

În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Un gadget util pentru toata familia! Iti prezentam un dispozitiv extraordinar pentru caminul tau. Aparatul de testare a calitatii apei este un produs revolutionar, de marimea unui pix, care iti va inaltura orice dubii ai avea pentru marcile de apa plata pe care le preferi. Prin acest gadget minunat  poti testa calitatea fiecaruia foarte simplu si usor.

 

Aparat de testare a apei

Aparatul poate detecta elementele organice, metalele grele si nivelul sarii din apa si chiar temperatura acesteia. Astfel tu vei stii daca apa pe care o bei trebuie purificata( in cazul in care bei apa de la robinet) sau daca trebie sa optezi pentru o marca de apa plata mai putin nociva.

Un alt mod de utilizare a acestui pix magic, este acela de a testa daca apa rezultata din zapada topita este potabila ( in cazul in care faceti expeditii lungi pe munte, iarna).

Este un cadou util pentru oricine si daca esti in pana de idei in ceea ce priveste lista de cadouri pentru anul 2018, iti recomandam cu caldura acest produs.

Dimensiuni: 90x 50x 40mm (L x W x D)

Greutate: 30g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...