camera dvr full hd pentru masina
camera dvr full hd pentru masina camera dvr full hd pentru masina camera dvr full hd pentru masina camera dvr full hd pentru masina

Camera DVR pentru masina Full HD Manta

*****

COD: cam_dvr_01

Lista de prețuri: 220 Lei  

120 Lei

câștigați: 100 Lei (45%)
-45%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Camera DVR pentru masina utila in multe situatii

Camera se monteaza pe parbrizul vehiculului si  permite inregistrarea in timp ce conduceti, cu posibilitatea de a edita si a previzualiza inregistrarea prin afisajul de 2,5 "color LCD TFT. Ruta poate fi salvata de asemenea.
 

Camera DVR va poate ajuta prin salvarea video-ului in caz de coliziune. De asemenea vine prevazuta si cu reportofon, si permite inregistrarea traseului.
 

Webcam-ul este foarte usor de utilizat, meniul OSD si cele 6 taste permit configurarea si operarea usoara.
 Camera DVR pentru masina Full HD Manta

Este un gadget pentru iubitorii de masini dar si pentru cei care vor sa surprinda evenimente neplacute in trafic. Daca toti soferii ar avea camere DVR atasate la masinile lor, s-ar reduce numarul de accidente si de inconstienti in trafic. 

Timpul de inregistrare este nelimitat iar cand locul de pe cardul de memorie se termina, camera incepe sa suprascrie cele mai vechi fisierele de pe cardul de memorie.

Microfonul incorporat va permite sa inregistrati filme cu sunet, astfel incat dispozitivul poate fi folosit nu numai ca un aparat de fotografiat, dar si pentru interceptarea convorbirilor telefonice sau recorder.

Aparatul se poate folosi ca un stick de memorie (stick USB) si nu are nevoie de drivere mai noi decat sistemele Win98. Pur și simplu conectați DVR folosind cablul la un port USB liber de pe computer si o puteti folosi ca o unitate flash USB obisnuita.

Acesta va permite sa includeti data si ora pentru imagini sau video, astfel incat veti sti intotdeauna cand a fost inregistrat video-ul.

Camera are o baterie detasabila iar incarcarea ei se face prin conectarea cablului USB la un calculator sau un incarcator de priza.

 

Puteti face cadou o camera DVR Manta oricarui conducator auto, fie barbat fie femeie. Este un gadget util.

 
Specificatii:
Screen 2.5TFT
Operating mode in low light
light sensor
Matrix HD night mode
Aparat: FHD (1920×1080), SXGA (1280×960), D1(720X480), VGA (640X480)
Angles: 120 degrees
Power supply: DC 5V, built-in lithium battery
time stamp function
motion detection
Setting loop recording 2min / 5min / 15min without looping
Automatic start when you start recording
Automatic shut-off
Power supply: DC 12V car adapter
Suporta card SD de pana la 32GB
 
Garantie 6 luni 

*****

Am gasit masina in parcare zgariata si habar nu am cine face asa ceva. Am zis sa nu investesc foarte mult intr-o camera asadar am luat una din aceasta. Fix dupa ce am montat-o mi-a mai fost zgariata o data, insa am vazut cine a fost. Era vecinul de palier, deranjat de zgomotul facut de copilul nostru, si s-a decis sa se razbune.
Voi reveni cu informatii.

Specificatii

Camere auto DVR
Color
2.5
1920x1080
103x61x28 mm
Full HD
Single
Negru
Plastic
USB
6
În curs de procesare...