Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome
Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome

Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome

COD: umidificator_aroma

Lista de prețuri: 290 Lei  

195 Lei

câștigați: 95 Lei (33%)
-33%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Creaza-ti propria atmosfera romantica cu aceasta veioza cu LED, care-ti va elibera in camera, in casa, aroma ta preferata.

 

 Veioza LED aromaterapie

 

Pentru ca are o tehnologie de difuzare "ultrasonic diffusing technology" te vei bucura foarte repede de mirosul tau favorit. Ai terminat cu mirosurile neplacute din casa. Pe langa faptul ca lumina difuzata de led-uri este foarte placuta, poti regla 7 tipuri de culori, faptul ca iti vaporizeaza instant aroma preferata o face un gadget foarte cool si un cadou deosebit. 

 

 Lucreaza intre 3 si 5 ore de umidificare a aerului. Daca apa din ea este pe terminate se opreste singura, neexistand riscul de incendiu sau ardere. Nimic mai simplu, cumperi de la un magazin o sticluta din aroma care-ti place, torni 100 de ml de apa in care pui cca 3 picaturi de aroma. Pe urma intreaga ta casa va mirosi placut. 

 

Seria noua de gadgeturi pentru camere proaspete si frumos miroasitoare. Incearca-l si tu si surprinde-ti placut partenerul/a. Alege cadouri pentru un mediu mai curat si sanatos!

 

 

 

 

Material: plastic

Capacity of water tank: 100ml

Noise Level: less than 35dB

Input: AC 100-240V 50/60HZ 0.4A max

Power rating: 10W

Most advanced ultrasonic technology: 2.4MHz

Low water level auto cut off

Working Time: 3 to 5 hours with full fill

LED lamp

 

Dimensions

Main Product Dimensions: 150x92x92 mm (L x W x D)

Main Product Weight: 270g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Optic
150 x 92 x 92 mm
Alb
Plastic
270 g
3
În curs de procesare...