Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca
Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca

Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca

*****

COD: boxa_ciuperca

Lista de prețuri: 149 Lei  

70 Lei

câștigați: 79 Lei (53%)
-53%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Din seria de gadgeturi cool si funny, Boxa portabila bluetooth mini in forma de ciuperca este noua atractie de la birou:). Are exact aspectul unei ciupercute de mici dimensiuni(55x55x58 mm), culoare roz pal, si un sunet de o calitate si un volum surprinzator de mare pentru marimea ei redusa.
 

Boxa poate fi un cadou dragut atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Butoanele pentru controlul volumului sunt de fapt ochii ciupercutei si datorita ventuzei cu care aceasta este prevazuta, poate fi montata aproape in orice loc: fie pe birou, masa, sau faianta de la dus :) . Iti recomandam totusi sa nu o montezi in cabina de dus deoarece nu este rezistenta la apa(datorita aspectului este doar splashproof). 
 

Copiii vor adora acest gadget mic si dragut.Raza de actiune a conexiunii bluetooth este de 10 metri si durata de ascultare este de pana la 2.5 ore. Si daca te intrebi ce se intampla cand primesti un apel in timp ce ascultati muzica la boxa, iti spunem ca datorita microfonului intern si a functiei hands free, poti raspunde si vorbi prin boxa. Cool nu ? :)

Cadouri pentru toata familia!

Bluetooth Version: V3.0

Bluetooth Range: 10 meters

Power: Build in 280mAh li-battery

Charging Voltage: DC5V, 500mA

Charging Time: About 2.5 Hours

Playing Time: About 2.5 Hours

Standby Time: About 12 Hours

Speaker Out: 3 Watt

Frequency Response: 2.4 to 2.4835 GHz

Build in Mic

Splashproof

Support phone Bluetooth hands-free function

Operating Temperature: -10 to 40 Degree Celsius

Button: Function button, ”+”/”-“button

Port: Micro USB

 

Pachetul contine:

Bluetooth Speaker

USB Charge Cable

User Manual

Garantie 3 luni

*****

Multumesc pentru promptitudinea livrarii! Fetita mea este innebunita dupa aceasta boxa. Pacat ca nu poate tine bateria toata ziua:) ar asculta povestile preferate non stop daca s-ar putea.Sunt foarte multumita de calitatea audio pt un gadget asa mic.

Specificatii

Boxa
Nu
Boxa Bluetooth
280 mAh
10 m
NU
Roz
Plastic
3
În curs de procesare...