Pian portabil, flexibil, clape portabile
Pian portabil, flexibil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape portabile Pian portabil, clape, flexibil Pian portabil, clape, flexibil Pian portabil, clape, flexibil

Pian portabil, flexibil, clape portabile

*****

COD: pian_portabil

Lista de prețuri: 430 Lei  

349 Lei

câștigați: 81 Lei (19%)
-19%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Acest pian tip roll-up, flexibil, portabil este excelent pentru muzicienii dinamici care calatoresc. Clapa sau orga electronica portabila, pe intelesul tuturor, e ceva la care nu te-ai gandit.

Da, poate fi pentru copii, insa nu numai. Orice pasionat de creatie muzicala se poate distra cu aceasta clapa portabila. 

Este ca nici nu stiai ca exista asa ceva? Ai ramas cu imaginea pianelor care se transporta cu camionul... Iata cum tehnologia evolueaza. Sigur ca nu este ceva profesional, pretul este in lei... doar. Insa decat sa bati ritmul cu degetele in masa, mai bine te joci cu clapa.. poate vei fi urmatorul Moga.

Clapele sunt fabricate din cauciuc siliconat ceea ce permite o impachetare compacta, astfel pianul devine foarte usor de transportat sau stocat.

Bucura-te de cele 128 de tonuri si 100 de ritmuri diferite pe plaja sau la camping.

Ideal pentru cadou acest pian flexibil beneficieaza de 20 cantece demo.

61 clape

128 tonuri

100 ritmuri

20 cantece demo

Pachetul contine cablu USB de alimentare si functioneaza cu adaptorul priza (adaptorul de priza NU ESTE INCLUS) sau cu 4 baterii AA (nu sunt incluse).

Produs prezentat la Stirile ProTV, in cadrul rubricii "I like IT", prezentata de George Buhnici 


 

61 de clape

128 tonuri

100 ritmuri

20 catece demo

jack universal de 3.5mm

control volum + speaker

port midi-out

Se poate alimenta la priza cu un incarcator de 6V pe care il puteti alimenta la orice magazin de electronicel sau 4 baterii AA ( nu sunt incluse).

Dimensiuni  220x980x3mm

 Garantie: 6 luni

*****

Am o studenta la pian.... si acest aparat poate fi utilizat foarte bine pentru exercitii simple in deplasare... de exemplu daca elevul pleaca in tabara...Elevei mele ia prins bine.

*****

Buna ziua,

A raspuns cineva la mesajul de mai sus? Ma intereseaza un video cu o piesa interpretata la acesta. Aveti vreun link? Raspuns: Aici gasiti o melodie interpretata la acest pian: https://www.youtube.com/watch?v=JinWBgAyZv8

*****

Buna ziua,
Vreau sa il fac cadou ficei mele care isi doreste un pian insa nu am bani de asa ceva.
isi face treaba bine ? se aude tare ?
Pot pune boxe la el sau ceva ?
Cat de sensibil e ? ca nu vreau sa isi rupa degetele in el

Specificatii

Monochrome
220x980x3
Negru
Plastic
6
În curs de procesare...