Masinuta cu telecomanda prin Voce
Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce Masinuta cu telecomanda prin Voce

Masinuta cu telecomanda prin Voce

COD: masinuta_voce

Lista de prețuri: 450 Lei  

290 Lei

câștigați: 160 Lei (36%)
-36%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Din seria de cadouri super inovative, iti prezentam masinuta cu telecomanda sub forma de ceas si control prin voce. Aceasta minunata masinuta este o jucarie grozava atat pentru copii, cat si pentru adultii pasionati de gadgeturi traznet.

De marime mica( 145x 70x 50mm), masinuta se poate conduce chiar si in interior. Distanta de operare este cuprinsa intre 12-20 de metri si functioneaza continuu pana la 80 de minute datorita bateriei interne de 1000 mAh. Incarcarea prin cablul USB dureaza maximum o ora.

Ce este foarte interesant la aceasta masinuta, este controlerul sub forma de ceas, care poate functiona si prin "Voice Control". Astfel, prin comenzile:  Go forward, Go back, Turbo, Car Brake, Light On, Light Off, Spin Out, Demo, putem controla masina fara a atinge ceasul. Noua ni se pare foarte cool sa preiei controlul masinii, de la incheietura mainii, prin propria voce, la fel ca in filmele de actiune cu James Bond. :)

Aceasta vine si cu un mod Turbo in care poti sa o pileotezi cu viteze mult mai mari dar noi iti recomandam intai sa te obisnuiesti cu ea in modul normal de conducere.

Ca orice jucarie care se respecta, masinuta are in dotare si faruri si stopuri care se pot aprinde sau stinge manual. Un gadget cu adevarat impresionant ce poate fi oferit cadou atat copiilor, dar si adultilor.

Frequency: 2.4GHz

Body: transparent paint + UV paint

Body Battery: 3.7V 250mAh lithium battery

Charging Time: about 50-60 minutes

Watch Battery: 3.7V 100mAh lithium battery

Usage Time: 70-80 minutes

Charging Time: about 15-20 minutes

Remote control distance: 12-20 meters

Overcharge and discharge protection

Voice control mode: (in English) Go forward, Go back, Turbo, Car Brake, Light On, Light Off, Spin Out, Demo

Watch manipulation mode: one button start, left turn, right turn, acousto optic switch, speed files

Garantie 3 luni

 

Specificatii

Pentru copii
145 x 70 x 50 mm
Rosu
Plastic
155 g
3
În curs de procesare...