Telecomanda Bluetooth pentru Telefon
Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon Telecomanda Bluetooth pentru Telefon

Telecomanda Bluetooth pentru Telefon

COD: telecomanda_smart

Lista de prețuri: 250 Lei  

165 Lei

câștigați: 85 Lei (34%)
-34%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Din seria de gadgeturi noi aparute, iti oferim o super jucarie pentru telefonul tau smart: Telecomanda Bluetooth pentru Telefon este un gadget ce foloseste modulul Bluetooth pentru a putea sa o conectezi la telefonul tau smart si te poti juca jocurile preferate direct de pe joystick.


Telecomanda Bluetooth telefon


Acumulator de 400 mAh integrat

Te poti bucura de pana la 5 ore de jocuri continuu datorita acumulatorului integrat de 400 mAh si cele 8 butoane si 2 manete de control te vor baga intr-o lume noua a gaming-ului pe smartphone. In pachet se gaseste si un suport pentru a prinde telefonul direct de maneta si a construi un sistem si un mediu extraordinar de gaming. Cool nu?!

Telecomanda este compatibila cu toate sistemele, Android, Windows, iOS si chiar si consolele PS3. Poti folosi acest gadget minunat impreuna cu calculatoare pe Windows dar si impreuna cu TV Box-uri pe Android.

Este un cadou ideal pentru un copil sau un adult cu suflet de copil. Incearca-l acum si vei pune telecomanda pe lista de cadouri pentru apropiati.

Bluetooth 4.0

Range: Up to 10M

Built-in Battery

Battery: 3.7V 400mAh

Working Time: Up to 5 hours

Charging Voltage: DC5.0V

Charging Time: 4 hours

Application Platform: Android 4.2 or Above, iOS 6.0 to 9.2, Windows XP or Above and PS3

Adjustable Viewing Clip

Dimensiuni: 
156x115 x 59 mm

Greutate: 198g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Telecomanda Bluetooth
Telefoane
156 x 115 x 59 mm
Negru
Universal
Plastic
198 g
400
3
În curs de procesare...