Desfacator electric de vin
Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin Desfacator electric de vin

Desfacator electric de vin

COD: desfacator_electric

125 Lei

LIVRABILITATE: IN STOC! LIVRARE 24 H
Comanda telefonic:     0722.508.666

Daca esti iubitor de vinuri sau vrei sa faci un cadou celor dragi pasionati de vinuri, iti prezentam un nou gadget extrem de practic. Desfacatorul de vin electric te va ajuta in fiecare seara sa-ti rasfeti prietenii cu vinuri alese. Nu mai trebuie sa te chinui si sa stropesti peretii din bucatarie din cauza ca desfacatoarele obisnuite sunt dificile. Acum ai o solutie extrem de ieftina si cu un design foarte elegant. 


Desfacator electric de vin

Acesta functioneaza cu 4 baterii AA (nu sunt incluse) si actiunea de desfacere este extrem de simpla. Tai sigiliul sticlei de vin cu ajutorul accesoriului din pachet special conceput pentru asta, apoi pozitionezi desfacatorul deasupra dopului si prin apasarea butonului din partea de jos vei insuruba cu usurinta dopul. Apoi apesi pe butonul din partea de sus pana dopul va iesi din sticla. Cool nu?!

Alege cadouri WOW din seria de gadgeturi extrem de utile!


Material: ABS + Stainless Steel + PC

Voltage: 6V

Noise: less than 75dB

Power by: 4xAA batteries (not included)

 

Dimensions

Main Product Dimensions: 265x 45x 45mm (L x W x D)

Main Product Weight: 289g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Bucatarie
Diverse
265 x 45 x 45 mm
Negru
ABS-Metal
289 g
3
În curs de procesare...