Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta
Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta

Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta

COD: stop_bicla

Lista de prețuri: 59 Lei  

38 Lei

câștigați: 21 Lei (36%)
-36%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Stop spate LED semnalizare pentru bicicleta
 

Din seria de gadgeturi de sezon. Pentru toti impatimitii de biciclete, avem un cadou special pentru ei. Stop-ul pentru spatele bicicletei cu 7 moduri de iluminare LED este noul nostru gadget adresat celor care fac miscare indiferent daca e zi sau noapte. 

Stop spate bicicleta 
 

Lasere paralele ce arata pozitia bicicletei pe asfalt!
 

Ni s-a parut foarte cool ca pe langa functia de iluminare LED, care include 7 moduri diferite de iluminare si o vizibilitate extrem de larga, aceasta jucarie dispune de o iluminare ce formeaza 2 lunii ce incadreaza bicicleta la o distanta egala si au rolul de a-i atentiona pe soferii din spate pentru depasiri la o distanta sigura fata de bicicleta.

Este foarte usor de montat si vine cu accesoriul in pachet. Functioneaza cu 2 bateri AAA(R3) ce sunt incluse in pachet. Inca un lucru foarte convenabil este acela ca stop-ul este rezistent la apa, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji daca te prinde o ploaie calda de vara. 

Alege cadouri cool! 

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Bicicleta
50 x 60 x 30 mm
Negru
Plastic
40 g
1
În curs de procesare...