Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz
Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz

Boxa portabila Bluetooth in forma de lampadar cu gaz

COD: boxa_lampadar

Lista de prețuri: 450 Lei  

275 Lei

câștigați: 175 Lei (39%)
-39%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Va prezentam un gadget revolutionar. Boxa Bluetooth in forma de lampadar cu gaz nu este doar o simpla boxa obisnuita. Este in acelasi timp si powerbank de 2200 mAh cu incarcare solara, prin panoul solar incorporat, lanterna puternica si lumina de veghe. Cool nu?!

Cand ati oferit cadou unei persoane dragi o astfel de boxa portabila? Designul vintage si multitudinea de functii fac din acest produs o capodopera a tehnologiei.

Boxa bluetooth in forma de lampadar

 

Modulul Bluetooth 4.0 iti permite sa conectezi telefonul tau smart si sa rulezi playlistul tau preferat pe un sunet de o calitate superioara de 5W. Distanta de operare este de maxim 10 metri.

Lanterna din dotare are o putere de 100 lumeni si lumina de veghe ce poate fi folosita atunci cand mergei cu cortul sau cand faceti un gratar in aer liber pe intuneric, are o putere de 500 de lumeni. Nu vei mai avea probleme cand mergi in camping nici cu muzica, nici cu lumina. Nu este nici o problema daca nu ai un generator de energie cu tine, ridici capacul boxei si vei descoperi un panou solar cu incarcare rapida ce va incarca bateria boxei cu ajutorul soarelui puternic de vara. Daca doresti sa-ti incarci telefonul in timp ce asculti muzica, aceasta minunatie de produs iti ofera aceasta posibilitate. Conectezi telefonul la iesirea micro-usb de 1A si telefonul tau va beneficia de o incarcare stabila si sigura.


Functia FM si slotul de card MicroSD iti ofera o posibilitate extrem de larga de folosire a boxei. Fie ca asculti postul de radio preferat, fie ca vrei sa-ti salvezi energia telefonului si sa utilizezi un card microSD, alegerea e doar a ta!

Alege gadgeturi sofisticate pentru cadouri impresionante!

 

General

Bluetooth 4.0

Receiving distance: up to 10meters

FM Radio

Micro SD Card: up to 32GB (not included)

Camping lamp: 500 lumens

Flashlight: 100 lumens

Speaker power: 4 ohms 5W

The signal-to-noise ratio is not less than 80dB

Battery capacity: 2200mAh

Continuous use time: play music for 6 hours

Support music file format: MP3, WMA, WAV

Operating voltage: DC 5V

Lantern power: 5W

Flashlight power: 1W

 

Ports

2x USB

Micro SD Card

DC IN

 

Dimensions

Main Product Dimensions: 175x 90x 90mm (L x W x D)

Main Product Weight: 446g

Nici o postare gasita

În curs de procesare...