Top gadgeturi lansate in 2014

  • Data articol29 sep 2014
  • Vizualizari articol949 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

In fiecare zi suntem bombardati de gadgeturi noi aparute, dar cate dintre acestea sunt utile, eficiente si accesibile? Cele mai multe dintre ele par a fi lansate doar pentru a-ti satisface dorinta de a cumpara si prea putine isi merita banii. Am cautat pentru tine si am testat cele mai noi gadgeturi aparute, care nu sunt doar cool, ci te pot ajuta in viata de zi cu zi. 

 

Boxa portabila bluetooth waterproof

Dispune de certificat IPX4, ce ii permite sa functioneze in conditii umede. Este excelenta pentru a asculta muzica in baie sau la piscina deoarece se poate conecta prin Bluetooth la telefon. Nu este doar compacta si usoara (110 g), are incorporata o baterie de 400 mAh ce iti va oferi pana la 6 ore de muzica la o calitate excelenta. Un mare avantaj este ca poti raspunde la telefon, daca te suna cineva in timp ce faci dus.   

 

Ochelari de soare cu mp3 si bluetooth

Acest produs dispune de 4GB memorie si are lentile excelente, cu un aspect modern. Suporta muzica in format MP3, WMV, WMA si ASF. Iti protejeaza vederea de razele UV, astfel te poti bucura de muzica la soare fara a deranja pe cei din jur. Castile se muleaza dupa ureche si iti pot oferi o durata de playback intre 3-5 ore. Ochelarii de soare se pot conecta prin bluetooth la diverse gadgeturi (smartphone, tableta) pentru a reda muzica sau pentru a vorbi. 

 

Baterie externa 5200 mAh

Un incarcator portabil pe care il poti tine cu tine in buzunar. Este usoara (118 g), are dimensiuni reduse (91*47*21 mm) si finisaje deosebite. Iti poate incarca telefonul complet de 2-3 ori, in functie de cat de mare este bateria acestuia. Dispune de circuite de protectie  eficiente. Aceasta baterie externa este compatibila cu orice smartphone sau tableta (Apple, Samsung, Nokia etc).  

 

Lampa solara multifunctionala 5 in 1

Lampa solara multifunctionala cu Radio, panou solar, lanterna, port USB si baterie externa incorporata. Poti asculta radio, poti sa citesti confortabil, sa iti incarci gadgeturile, toate astea intr-un singur gadget! O lampa LED multifunctionala 5 in 1 utila nu doar pentru birou, ci si pentru a fi folosita in cazuri de urgenta ca sirena, lanterna sau baterie externa. O poti incarca fie de la soare, fie invartind de un dinamometru, in orice caz vei avea la dispozitie o lampa incarcata oricand! Are incluse 12 LED-uri a caror lumina poate fi ajustata folosind potentiometrul inclus.  

 

Smartwatch cu Bluetooth 3.0 si pedometru

Poti raspunde sau efectua apeluri, poti trimite/primi SMS-uri cu acest Smartwatch, atunci cand este conectat la telefon prin Bluetooth. Se poate conecta la telefoane cu sistem Android. Mai mult, Smartwatch-ul poate controla camera telefonului pentru a face poze de la distanta. Astfel vei putea sa faci selfi-uri mai bune. Are functie de pedometru, pentru cei pasionati de fitness, numara pasii facuti. 

 

Baterie externa 10.000 mAh

Are dimensiuni reduse (110*68*15), este usor de transportat (66 de g) si are capacitate pentru a incarca orice gadget – 10.000 mAh. Dispune de doua porturi USB de 1 A si 2 A cu care iti poti incarca doua gadgeturi in acelasi timp. Este compatibila cu majoritatea telefoanelor mobile Iphone, Samsung, Nokia, HTC, BlackBerry etc. Aceasta baterie externa este dotata cu protectie impotriva supravoltarii, scurtcircuit.

 

Bec LED RGB cu telecomanda

Ofera peste 2 milioane de culori care pot fi ajustate din telecomanda. Folosind acest bec poti economisii 90% din energia pe care o consumai cu alte becuri. Are 120 de nivele de luminozitate ce pot fi setate din telecomanda si o durata de viata de 20.000 de ore. 

 

Husa telefon blocare semnal

 

O husa care promite sa iti protejeze telefonul mai bine decat frigiderul! Blocheaza semnalul 3G, 4G, Wi-fi, Bluetooth sau GPS, pentru orice curios care ar dori sa stie ce faci. Este un produs creat special pentru cei care nu doresc sa fie interceptati de nimeni.

 

Cap de robinet cu LED

Un gadget interesant care te ajuta sa iti dai seama care este temperatura apei. Este foarte usor de montat, nu trebuie decat sa scoti sita de la robinet si sa il infiletezi. Nu are nevoie de baterie, foloseste presiunea apei pentru a face lumina. 

 

Boxa portabila cu Bluetooth si microfon

Reda muzica la un volum ridicat – oriunde, oricand. Se conecteaza prin Bluetooth la orice telefon sau tableta. Are baterie de 800 mAh incorporata, care ii asigura o durata de functionare de 6 ore. Poti prelua si apeluri in timp ce o folosesti, deoarece are microfon incorporat. Te poti bucura de muzica preferata ascultand-o la un volum ridicat.

 

MP3 Player subacvatic, 8 GB si Radio

Dispune de certificat IPX8 si rezista la adancimi de pana la 3 metri. Astfel poti asculta muzica in timp ce inoti in piscina sau in mare. Are 8 GB memorie, dar il poti folosi si pentru a asculta Radio. Cu acest MP3 Player subacvatic poti asculta muzica timp de 12 ore, deoarece are baterie incorporata de 120 mAh. 

 

Ochelari de ski cu camera video HD

Aceste ochelari de ski au o camera incorporata (unghi de 130 grade) capabila de inregistrare videl la rezolutia 1280x720 (720p) cu 30 de cadre pe secunda in format 16:9. Nu trebuie sa te mai complici sa skiezi cu camera in mana, poti skia relaxat/a, iar camera va inregistra pentru tine. Ochelarii de ski sunt realizati din material poliuretan termoplastic, care rezista la socuri, si au lentile care te pot proteja de razele UV.

 

Boxa portabila cu Bluetooth si baterie externa

Pe langa faptul ca poti asculta muzica la un volum foarte ridicat, cu aceasta boxa portabila iti poti incarca si telefonul, deoarece are baterie externa inclusa de 7000 mAh. Mai mult decat atat, este rezistenta la apa, in cazul in care incepe ploaia nu trebuie sa iti faci probleme. Raza de actiune pentru Bluetooth este de 10 m si se poate conecta la majoritatea telefoanelor si tabletelor. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu