Tableta pentru desen 8.5 inch
Tableta pentru desen 8.5 inch Tableta pentru desen 8.5 inch Tableta pentru desen 8.5 inch Tableta pentru desen 8.5 inch Tableta pentru desen 8.5 inch Tableta pentru desen 8.5 inch

Tableta pentru desen 8.5 inch

COD: tableta_8.5inch

Lista de prețuri: 155 Lei  

97 Lei

câștigați: 58 Lei (37%)
-37%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

Nu doar adultii au nevoie de gadgeturi pentru a-si usura treburile zilnice si pentru a se relaxa. Acum si copiii isi doresc din ce in ce mai mult timp in fata calculatorului sau a telefonului mobil.

Ce-ar fi daca le-ai putea oferi un gadget care imita tableta digitala, poate fi folosit pentru desen si scris nelimitat si il vei tine ocupat fara a fi in pericol de a-si strica ochii sau de a deveni agresiv ?

Tableta pentru desen de 8.5 inch este un cadou grozav pentru copiii pasionati de desen sau pentru cei mici care incep sa scrie primele litere sau sa deseneze primele animalute cunoscute. Nu mai trebuie sa cumperi tone de hartie pe care ulterior sa le arunci la gunoi. Aceata tableta are un ecran LCD pe care poti desena si scrie cu ajutorul pixului special cu care vine la pachet. Butonul de stergere goleste ecranul atunci cand dorim sa o luam de la capat cu un desen nou. 

Tableta este alimentata de o baterie CR2025. Este extrem de usoara si daca esti in cautarea unor cadouri utile si ieftine, acest produs este exact ce ai nevoie!

Evitati sa varsati lichide pe suprafata ei si sa nu folositi alte obiecte ascutite pe suprafata de scris.

Battery Type: CR2025 Button Battery

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...