Suport metalic telefon pentru birou
Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou Suport metalic telefon pentru birou

Suport metalic telefon pentru birou

COD: suport_metal

Lista de prețuri: 90 Lei  

60 Lei

câștigați: 30 Lei (33%)
-33%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Suport metalic telefon pentru birou este un gadget extrem de simplu si in acelasi timp foarte folositor celor care folosesc telefonul de foarte multi ori de-a lungul zilei de la serviciu. Dimensiunile reduse si faptul ca se poate compacta, face din acesta un cadou ieftin si bun pentru cei care vor sa il foloseasca la birou, acasa, etc. Materialul din metal il face sa fie foarte solid si are o aderenta care iti inspira siguranta in folosirea telefonului si chiar a tabletei pe acest suport.

Pune-l pe lista de cadouri utile si de fiecare data, cel caruia ii daruiesti acest suport, isi va aminti cu bucurie de tine in timpul convorbirilor handsfree. 

Noua ni s-a parut extrem de practic deoarece are mai multe reglaje al unghiului in care telefonul tau poate sa fie asezat. Telefonul poate fi folosit atat pe verticala cat si pe orizantala, rotirea fiind de 360 de grade.

 

Gadgeturi pentru telefonul tau. 
Telefonul din imagine este doar ca nota de prezentare, acesta nefiind inclus.

 

 Greutate:215g

Dimensiuni:28*8.3*2cm (unfold), 12.5*8.3*2.5cm (fold)

Nici o postare gasita

Specificatii

Birou
50 x 100 x 10 mm
Negru
Plastic
15 g
În curs de procesare...