Oglinda amuzanta pentru monitor
Oglinda amuzanta pentru monitor Oglinda amuzanta pentru monitor Oglinda amuzanta pentru monitor Oglinda amuzanta pentru monitor

Oglinda amuzanta pentru monitor

COD: oglinda

Lista de prețuri: 65 Lei  

35 Lei

câștigați: 30 Lei (46%)
-46%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Oglinda amuzanta pentru monitor este acel gadget foarte folositor celor care lucreaza in companiile mari si biroul lor este comun cu al altor colegi. De cate ori nu ti s-a intamplat sa vina managerul prin spatele tau ca sa vada daca muncesti sau iti verifici facebook-ul? Poti sa uiti de griji cu aceasta minunata oglinda. Se aplica foarte usor pe coltul monitorului si poti vedea la un unghi extrem de mare orice miscare din spatele tau.

Este un cadou ideal pentru cei care sunt in cautarea unor cadouri amuzante si ieftine. Noi recomandam ca oglinda sa fie montata in partea din stanga a monitorului deoarece poate masca foarte putin din display si nu vrei ca butonul "X" pentru close sa dispara :).

Suprafata oglinzii este acoperita cu o folie de protectie si trebuie inlaturata cu grija inainte de a monta oglinda. Oglinzile sunt disponibile in 2 culori: negru si portocaliu.

Alege gadgeturi amuzante de la GadgetWorld! 

 

Nici o postare gasita

În curs de procesare...