Suport de aderent telefon pentru bicicleta
Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta Suport de aderent telefon pentru bicicleta

Suport aderent telefon pentru bicicleta

COD: suport_aderent

Lista de prețuri: 76 Lei  

59 Lei

câștigați: 17 Lei (22%)
-22%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Suport aderent de telefon pentru bicicleta

 

Din seria de gadgeturi de vara, iti prezentam un suport rezistent pentru bicicleta ta. Este un gadget cool pentru telefonul tau smart si pentru lungile plimbari de zi cu zi impreuna cu bicicleta. 

Suport aderent bicicleta


Este foarte usor de montat si foarte sigur pentru toate telefoanele cuprinse intre latimea de 54-82 mm. Atfel chiar daca aveti un telefon mai mare, acesta va fi foarte sigur pe acest suport. Suntem siguri ca ai prieteni ce vor fi foarte incantati sa vada ca te-ai gandit la el si la bicicleta lor si ca ai gasit un cadou practic pentru ca plimbarile lor sa fie mai speciale. 

Suportul este confectionat din ABS, fapt ce ii confera rezistenta Poti monta suportul pe orice bara sau ghidon cu diametru intre 22 si 33 mm si cu o greutate de doar 76 de grame, nu vei simti suportul ca si surplus de greutate.

Alege cadouri utile pentru cei dragi! 


 




 

ModelGEP-2

MaterialABS

Handlebar Diameter22-33mm

Clip Open Width54-82mm

Size11.2x7.5x7.5cm

Weight79g

Nici o postare gasita

Specificatii

Suport telefon Auto
110 x 70 x 70 mm
Negru-Galben
Plastic
79 g
1
În curs de procesare...