Saltea gonflabila pentru mare si munte
Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte Saltea gonflabila pentru mare si munte

Saltea gonflabila pentru mare si munte

COD: saltea_gonflabila

Lista de prețuri: 199 Lei  

95 Lei

câștigați: 104 Lei (52%)
-52%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Gata cu scaunele de plaja carate in portbagajul arhiplin! Avem pentru tine salteaua gonflabila pentru mare si munte, ce s-a bucurat de un enorm succes anul acesta si a incantat extrem de multe persoane datorita dimensiunilor extrem de reduse si a confortului sporit. Poti folosi acest gadget fie ca mergi la mare, pe plaja , fie la munte, pe iarba. Poti chiar sa o oferi cadou unui prieten ce s-a mutat in chirie si nu are prea multe scaune pentru oaspeti. Iti garantam ca va fi foarte incantat! ;)

Dimensiunile saltelei stranse sunt de doar : 67cm * 40cm * 38cm si este extrem de usor de umflat, prin simpla desfacere si deschidere, aceasta se umfla facand cativa pasi in directia vantului. Apoi se leaga capatul si esti gata pentru relaxare chiar si pentru impatimitii pescuitului sau campingului. 

Salteaua extinsa masoara 185cm x 75cm x 50cm.

Super gadgeturi pentru cadouri WOW!

Nici o postare gasita

În curs de procesare...