Primavara a sosit, in sfarsit... si odata cu ea noi gadgeturi si cadouri

  • Data articol19 apr 2015
  • Vizualizari articol615 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Mult asteptata primavara a sosit in sfarsit! Adevarul este ca, ne cam saturasem de umbrele si cizme de cauciuc, iar noroiul din Bucuresti, inca nici nu s-a uscat bine.

 

Si pentru ca primavara este anotimpul reinnoirii, ne-am gandit sa ne reinnoim si noi colectia de gadgeturi si cadouri, cei drept de la Craciun nu prea am mai venit cu nimic nou si era cazul. Tocmai de aceea, am zis ca trebuie sa ne luam revansa si am decis sa aducem, nici mai mult, nici mai putin, de 30 de produse noi. Unele gadgeturi, altele cadouri, acum veti gasi pe site-ul nostru produse pentru toate varstele.

 

Stiti cum se simt copiii cand isi deschid cadourile de Craciun? Cam asa ne-am simtit si noi cand am vazut cate "jucarii" noi avem de testat. Am fost atat de entuziasmati, incat am iesit repede afara la soare sa facem filmulete cu noile produse, cum este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=DakVWOCvh8g Este incredibil ce sunet poate scoate sunt gadget atat de mic.

 

Desigur, asta este doar unul din multele gadgeturi noi pe care le-am testat si care ne-au placut, avem si altele noi interesante, printre care:

 

Casti Bluetooth wireless 2.1 Yoga

 

casti bluetooth

 

Kit poarta de fotbal pentru copii si adulti

 

poarta fotbal

 

Undita, lanseta de buzunar, pentru pescuit, din aluminiu

 

undita

 

 

Pick up, Gramofon, CD Player, MP3, Combina Audio

pick up gramofon

 

 

Coarda pentru sarit cu pedometru

coarda pedometru

 

 

 

Cravata din bule de spart, cadou funny

 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu