Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality
Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality

Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality

COD: pistol_ar

Lista de prețuri: 290 Lei  

175 Lei

câștigați: 115 Lei (40%)
-40%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Din seria de gadgeturi fun, iti prezentam noua noastra jucarie de la birou. Pistol Telecomanda Bluetooth pentru jocuri Virtual Reality este un gadget ideal pentru a alunga plictiseala si de a face putina miscare. Acesta preia functiile unei telecomenzi bluetooth si te transporta intr-o lume virtuala in care jocurile AR te vor surprinde la un alt nivel.

 

Compatibil iOS si Android

Suportul din pachet este universal pentru majoritatea telefoanelor smart  iPhone, Samsung, Lenovo, Sony, HTC, LG, Xiaomi, Huawei si alte telefoane, permitandu-ti sa-l montezi direct pe arma si sa descarci aplicatiile si jocurile AR pentru a incepe distractia. Este un cadou perfect atat pentru copii, dar si pentru adolescenti si adulti.

Dai drumul jocului AR si vei impusca monstruleti si nave spatiale ce aterizeaza pe mobila din casa ta sau iesi afara in parc si te prefaci ca esti din trupele speciale si capturezi inamicul. Este foarte cool!

Pistolul are nenumarate functii ce controleaza atat schimbarea armelor din timpul jocului, cat si miscarile personajului, schimbarea pe cutit, selectarea diferitelor aptitudini, etc.

Acesta functioneaza cu 2 baterii AAA ce nu sunt incluse in pachet.

Alege cadouri cool!

 

 

 

MaterialABS

Marime26 x 16 x 4.0 cm
Greutate280 g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

Specificatii

Diverse
260 x 160 x 40 mm
Universal
ABS
260 g
3
În curs de procesare...