Idei de cadouri speciale pentru Moş Nicolae

În cazul în care nu ţi-ai cheltuit toate economiile de Black Friday, a venit momentul să iti faci o listă cu persoanele importante din viaţa ta şi să iti aduci aminte referinţele subtile la un cadou pe care acestea le-au făcut pe parcursul anului. Dacă nu iti vine nimic în minte, te ajutam noi cu cateva idei!

 

 

Ne mai despart doar cateva zile de Moş Nicolae, cel ce va da startul Sărbătorilor de Iarnă. Şi pentru că lista de cadouri este lungă şi trebuie să mulţumeşti pe toată lumea, ţi-am pregătit câteva idei de gadgeturi-cadou pentru tine, familie şi prieteni.

 

 


Setul de iarnă compus din fes cu căşti bluetooth şi mănuşi cu touch screen este cadoul ideal pentru cei friguroşi, care nu pot sta departe prea mult timp de telefon. Nu doar că vor fi feriti de frig, însă îşi vor putea continua discuţiile sau asculta muzica preferată, fără să scoată telefonul din buzunar. Şi dacă sunt nevoiti, mănuşile cu un sistem ingenios pentru aparate pe touch screen le vor permite să le folosească, fără a le îngheţa mâinile.

 

fes cu casti bluetooth Vestă încălzită cu acumulatori pentru orice prieten înfrigurat. Nu doar că ţine de cald, este si un gadget care are cele mai performante sisteme de încălzire pentru haine, cu 6 elemenţi şi trei trepte disponibile: 1.(între 40-45 grade), 2. (55-60 grade) şi 3. (65-75 grade). În funcţie de temperatura pentru care se optează, acumulatorul ţine între 2 şi 7 ore. Un cadou inteligent nu-i aşa?

 

vesta incalzita cu acumulatori 

 

 

Dacă durează mult până se trezeşte tatăl, îi poţi cumpăra cadou un ceas cu radio şi alarmă pentru noptieră Philips, care sigur îl va face să tresară şi să îl oprească repede pentru a nu deranja şi restul casei. În plus, acesta vine dotat şi cu un tunner AM/FM pentru a asculta canalul de radio preferat când vrea să se relaxeze. Lumina caldă, cu care acesta vine, este perfectă pentru nopţile târzii, fără somn si îl va ajuta să îşi găsească mai uşor paharul cu apă.

 

ceas cu radio si alarma

 

 

O boxă care levitează, desprinsă parcă din filmele Star Wars. Designul ei îţi aduce aminte de navele care aterizau în celebrul film SF. Pe lângă faptul că pluteşte, graţie unui câmp magnetic puternic, aceasta redă muzica la o înaltă fidelitate. Led-urile roşii se aprind permanent şi dau o imagine cool boxei, care poate să stea foarte bine pe un mobilier modern. Se conectează prin bluetooth la smartphone, tabletă sau oricare alt dispozitiv care foloseşte această tehnologie. Baza care susţine boxa se conectează la priză, iar boxa propriu-zisă se încarcă separat, având acumulator propriu.

 

boxa bluetooth care leviteaza

 

 

Cadouri ce aduc aminte de anii '90. Pentru prima dată, am adus un gadget unic, pentru împătimiţii care şi-au păstrat acele casete cu muzica preferată – convertor casetă în mp3, portabil, walkman. Este un gadget de foarte bună calitate, iar pentru a salva melodiile preferate nu trebuie decât să apeşi pe butonul Record.

 

convertor casete mp3

 


Lentila obiectiv pentru iPhone 6, cadoul ideal pentru pasionaţii de fotografii. Telephoto este un gadget ce vine cu 2 tipuri de lentile – lentila MACRO, foarte utilă pentru pozele de la mică distanţă, pentru obiecte mici sau text şi lentila Fish Eye, cu un unghi larg pentru fotografii panoramice sau emisferice.

 

lentila obiectiv iphone 6

 

 

Tastează fără efort, oriunde ai fi, cu tastatura cu proiecţie laser, gadgetul ce face parte din noua colecţie de cadouri de la Gadget World. Ca să funcţioneze, trebuie să fie conectată prin bluetooth la orice dispozitiv cu această tehnologie. Apoi, vei vedea o tastatură QWERTY proiectată pe suprafaţa din faţa ta. Este un super-gadget care se poate conecta cu uşurinţă la orice sistem de operare: Android, Windows, iOS. Un cadou smart, util, wow!

 

tastatura cu proiectie laser 

 

Şi mai multe cadouri te aşteaptă în secţiunile site-ului nostru. Pentru că este anotimpul cadourilor, îţi oferim cele mai bune preţuri la gadgeturi, pentru a-i face fericiţi pe cei care contează pentru tine.

În curs de procesare...