GadgetWorld aduce un zambet copiiilor de la Asociatia Piano Therapy

  • Data articol27 nov 2016
  • Vizualizari articol577 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Pentru a continua demersul nostru de a-i ajuta pe cei din jur, in data de 18 noiembrie, am facut o vizita la sediul Asociatiei Piano Therapy, la invitatia Tatianei Danciulescu, presedintele acestei organizatii, pentru a dona un pian flexibil, care sa le foloseasca in terapia oferita copiilor cu autism. 

 

Piano Therapy este o forma de terapie special creata pentru copiii cu autism si cei cu tulburari de limbaj, avand ca scop dezvoltarea abilitatilor motrice, a limbajului, a atentiei, precum si imbunatatirea stilului de viata al celor mici si scaderea comportamentelor disruptive. 

 

Copiii carora Asociatia Piano Therapy le ofera suport au varste cuprinse intre 3 si 14 ani, toti avand parinti si provenind din medii diverse. Sedintele de terapie se sustin individual, intr-o camera separata, fiecare copil beneficiind de atentia totala a unui terapeut. 

 

Copiii cu autism sunt un grup dezavantajat, deoarece pentru acest diagnostic nu exista tratament medicamentos, ci doar terapie comportamentala, logopedie si piano therapy. Aceste forme de terapie nu sunt decontate de statul roman. Adunate, costurile sunt foarte mari, iar parintii trebuie sa le suporte in intregime. Pentru parintii cu probleme financiare, Asociatia Piano Therapy ofera suport in mod voluntar copiiilor din aceste familii, insa multiplele costuri ale asociatiei precum chiria, utilitatile, salariile terapeutilor nu permit asociatiei sa ofere suport tuturor familiilor care solicita asistenta. De aceea, orice donatie este binevenita si primita cu recunostinta, aducand un zambet si un ajutor real copiiilor care sufera de autism.

 

Impresionati de dorinta Asociatiei Piano Therapy de a ajuta acesti copii, in data de 18 noiembrie, GadgetWorld a facut o vizita la sediul asociatiei si a donat unul din cele mai interesante gadgeturi de pe site: un pian flexibil cu clape portabile, un gadget 3 in 1 (gadget/ instrument muzical/ jucarie) care nu putea fi mai potrivit pentru copilasi. Copiii s-au bucurat nespus de acest gadget foarte distractiv si usor de folosit, avand 128 de tonuri si 100 de ritmuri diferite, plus 20 de cantece demo in memoria interna. 

 

Ne-am bucurat foarte mult ca am putut aduce un zambet unor copii care au atata nevoie de muzica si le dorim multa sanatate si bucurie. De asemenea, multumim Asociatiei Piano Therapy pentru nivelul de implicare de care dau dovada in a usura viata acestor copii. 

 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu