Gadget de calatorie: alege o baterie externa pentru telefonul/tableta ta!

  • Data articol12 iun 2014
  • Vizualizari articol626 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Esti deranjat/a de fiecare data cand ramai fara baterie la Iphone, Ipad sau alt dispozitiv Android?

 

Daca esti in cautarea unei baterii externe pentru a rezolva aceasta problema, noi iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre acest gadget, ce capacitate trebuie sa aibe si alti factori de care trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca nu vei mai ramane fara baterie. 

 

Atunci cand iti alegi o baterie externa trebuie sa tii cont:

-de cate gadgeturi doresti sa incarci

-de cat de multa putere ai nevoie

-cat de mare/grea doresti sa fie bateria

 

Desigur, pretul este, de asemenea, un factor, insa majoritatea bateriilor externe au un pret destul de rezonabil. 

Cati miliamperi trebuie sa aibe o baterie externa?


In primul rand, trebuie sa stabilesti ce device-uri doresti sa incarci. Bateriile externe sunt masurate prin unitatea standard de sarcina electrica: miliamperi ora (prescurtat „mAh”).

 

Majoritatea bateriilor de smartphone-uri au o capacitate intre 1400 si 2200 mAh. O bateria iPhone 4 are 1432 mAh, o baterie de iPhone 5 are 1440 mAh, iar bateria de Samsung Galaxy S III are 2100 mAh. Cel mai nou iPad are o baterie de aproximativ 12.000 mAh.

 

Prin urmare, daca vrei sa iti incarci complet telefonul trebuie sa iti cumperi o baterie externa care sa aibe o capacitate de cel putin 2000 mAh sau de 12.000 mAh pentru un iPad.

 

Verifica mufele de conectare


Pentru a te asigura ca poti incarca gadgetul tau, ai grija sa verifici ca bateria externa are un conector pentru acesta. Cel mai indicat este sa alegi o baterie externa care alimenteaza prin USB, prin care poti conecta telefonul sau alt gadget. 

 

Daca doresti sa incarci doua gadgeturi in acelasi timp (de exemplu: Iphone si Ipad), ar fi util sa iti cumperi o baterie externa cu doua porturi USB. Desigur si capacitatea acesteia trebuie sa fie mai mare pentru a putea incarca cele doua device-uri.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu