Cele mai bune gadgeturi pe care sa le oferi cadou de Sfantul Ion

Bun venit 2016! Gata cu sărbătorile de iarnă, Crăciun, Revelion. Însă începerea anului nu înseamnă neapărat că spunem stop altor zile festive.

 

Abia am început serviciul că, în zare, se vede o altă sărbătoare mare – Sfântul Ion.

 

Și cum acum nu prea stăm bine cu finanțele, că, de, așa e după atâtea zile libere și petreceri, îți oferim super-ponturi pentru cadouri unice pentru toți sărbătoriții.

 

Sfatul nostru este sa le comanzi cat mai repede pentru a-ti ajunge in timp util! Cu zapada de afara, nu se stie niciodata. 

 

O căciulă cu Bluetooth e numai bună pentru vremea de acum. Nu doar că va ține căldură urechilor, capului și gâtului, cât este și un super-gadget care îți face viața mai frumoasă.

 

Acum nu va mai trebui să scoți telefonul din buzunar pentru a prelua apelurile sau a schimba postul pe muzica ta preferată. Această căciulă inteligentă este potrivita pentru oricine si poate fi un cadou potrivit pentru Sfantul Ion!

caciula cu bluetooth

 

 

Căști cu fir Aruba Esperanza, pentru muzica preferată și momentele de relaxare. Acestea sunt căști stereo ci volum reglabil, de cea mai bună calitate și vin cu o bandă dublă reglabilă, care se adaptează perfect formei capului. Aceste căști redau foarte bine sunetul, ceea ce le face utile atât pentru ascultarea muzicii preferate la telefon sau MP3, cât și la calculator sau la vizionarea unui film.

 

casti cu fir Aruba Ceas cu proiecție și jocuri de lumini, pentru cei cărora dimineața le e greu să se trezească. Acesta este un ceas digital deșteptător, cu LCD proiector, care afișează steluțe și lumini de curcubeu, și face experiența trezitului una mai puțin stresantă. În plus, vine cu o funcție specială, care poate proiecta ora pe tavan și poate fi un gadget mai mult decât util și pentru copiii cărora le este frică de întuneric.

ceas cu proiectie 

 

 


Baterie externă breloc, pentru cei care nu se pot dezlipi de telefon. Acest powerbank de 2600mAh este gadgetul ideal pentru a elimina problema descărcării bateriei, ce încape în buzunar sau în poșetă. Mai mult, datorită dimensiunilor sale reduse o poți pune la breloc, pentru a fi sigur că nu o vei uita. Și costă doar 39 de lei, însă poate încărca orice model și marcă de telefon, fără probleme.

 

baterie externa breloc Boxă portabilă bluetooth breloc, un gadget pe care orice pasionat de muzică trebuie să îl aibă. În ciuda dimensiunilor sale extrem de reduse, acest mic gadget redă extrem de fidel muzica și este disponibil în 5 versiuni de culori: albastru, roșu, alb și galben.

boxa portabila breloc Monopod selfie stick bluetooth, cadoul perfect pentru cei pasionați de fotografie. Acesta este un gadget foar cool, cu un sistem de prindere ușor de fixat și lamele de cauciu, prin care se evită zgârierea telefonului, putând fi conectat cu orice marcă sau model de smartphone. Tot ce trebuie să facă este să îl conecteze la telefon, apoi să apese butonul de pe mâner pentru a declanșa fotografierea.

monopod selfie stick 

 

Nu uita că pe 7 ianuarie e Sfântul Ion! Cumpără din timp super-gadgeturi cadou, la prețuri mai mult decât accesibile.  

În curs de procesare...