Ce este o baterie externa (acumulator extern)?

  • Data articol12 apr 2014
  • Vizualizari articol597 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii
Odata cu dezvoltarea rapida a economiei globale, imbunatatirea continua a nivelului de trai, au aparut din ce in ce mai multe dispozitive electronice portabile, cum ar fi telefoanele mobile, laptop-uri, tablete, camere video, camere digitale, PDA, MP3, MP4 si GPS-uri.
 
Toate acestea functioneaza cu ajutorul unor baterii. In general, bateriile incorporate in aceste dispozitive sunt destul de mici si nu au suficienta putere pentru a putea utiliza aceste dispozitive pentru o perioada indelungata de timp.
 
Probabil, nu o singura data, vi s-a intamplat sa ramaneti fara baterie la telefonul mobil sau la tableta si sa nu aveti o priza la indemana.
 
Nevoia de a avea mai multa putere pentru dispozitivele electronice a determinat dezvoltarea acumulatorilor externi sau a bateriilor externe, in engleza Power Bank.
 
Acumulatoarele externe pot suplimenta lipsa de putere a dispozitivelor electronice. Acumulatoarele externe portabile au o capacitate variabila, incepand de la 1000 mAh la 32.000 de mAh sau chiar mai mult. Acestea sunt compacte, au o greutate redusa si pot fi transportate usor. Au incluse baterii litium-ion polymer si dispun de mufe USB pentru incarcarea gadgeturilor sau dispozitivelor electronice. Exista chiar baterii externe care au incluse doua mufe USB, astfel puteti incarca in acelasi timp doua dispozitive electronice, cum ar fi telefonul mobil si tableta.
 
Bateriile externe pot fi incarcate de la calculator/laptop sau chiar solar.
 
In general, au instalat un display LED care indica nivelul bateriei, plus unele caracteristici de protectie, cum ar fi protectie pentru supraincarcare. 
 
Sunt echipate cu o serie de conectori care sunt compatibili cu mai multe dispozitive, cum ar fi: IPhone 4 / 4s / 5 / 5S / 5C, Galaxy S3 /S4/Note / Note 2 / Note 3, IPad 1 / 2 / 3 / 4, telefoane Nokia, Motorola, Sony Ericsson, tablete pc, camere video, camere digitale, GPS-uri, MP3 playere si multe alte dispozitive.
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu