Cauti un cadou pentru sef? Iata cu ce poti sa il impresionezi

Vrei să te ai bine cu şeful? Oferă-i un cadou special pe care sigur îl va folosi cu plăcere în zilele aglomerate sau în momentele sale de relaxare. Şi ce poate fi mai bun decât un cadou la modă, dar în acelaşi timp şi inteligent? Gadget World, magazin online de gadgeturi cadou corporate îţi oferă cele mai bune variante de cadouri dacă eşti în pană de idei.

 

Cana ce se amestecă singura, perfectă pentru şeful care bea multă cafea. Pentru doar 49 de lei, cana ce se amestecă singură este unul din cadourile pentru sefi ideale pentru cafea sau ceai. Apăsând un singur buton, conţinutul cănii se va amesteca cu cafea, lapte sau zahăr. Este perfectă la birou, mai ales ca sunt momente în care o linguriţa este greu de găsit. 1, 2, 3, conţinutul este gata. În plus, aceasta poate fi transportată cu uşurinţă de acasă în drum spre birou pentru că are un capac închis ermetic, care va ţine băutura şi caldă, numai bună pentru a fi savurată.

 

Practică golful de plăcere, însă programul încărcat îl face să ajungă rar la câmpurile de golf? Cumpără cadoul pentru şef ideal – un set de golf pentru birou. Nu doar că este un cadou accesibil (179 lei), cât şi practic – are dimensiuni reduse şi poate fi depozitat cu uşurinţă în orice colţ al biroului. În plus, acest cadou e perfect atât pentru momentele de relaxare, cât şi pentru antrenamente. Setul de golf conţine o crosă de zinc, un dispozitiv pentru gaură, automat, şi o minge de gol reală. De acum, îşi poate exersa talentul fără a mai fi nevoit să meargă la cluburi sau în afara oraşului.

 

Un şef atent păstrează, întotdeauna, în siguranţă, documentele importante. Şi dacă şeful tău are o astfel de tipologie, un stick de 8 GB cu securizare pe amprentă sigur îl va bucura. Pentru 329 lei, stick-ul de memorie cu securizare biometrică este o soluţie simplă, rapidă şi eficientă la problema securizării datelor şi documentelor. Acesta poate fi conectat, însă, cu uşurinţă, exact ca un stick obişnuit, la  calculator pentru conferinţe, şedinţe etc. În plus, acest stick de memorie are o capacitate uimitoare de stocare, putând fi salvate până la 10 tipuri de amprente. 

stick USB 

Muzica este o adevărată relaxare. Ce-i drept, atunci când eşti şef trebuie să ai tot timpul mintea limpede şi să iei deciziile corecte pentru companie. Oferă-i un cadou special, boxa portabilă bluetooth power bank shockproof, un gadget special care poate fi conectat la toate dispozitivele ce au această facilitate. Este un cadou pentru şefi perfect pentru petrecerile de Crăciun de la birou, datorită sunetului fidel, dar şi în teambuilding-uri sau la grătare pentru că este rezistent la şocuri şi umezeală. În plus, la această boxă portabiliă îi poate încărca chiar şi telefonul, pentru ca muzica lui preferată să nu se oprească niciodată. Deşi este disponibilă la 499 lei, această boxă îl va face fericit pe termen lung, iar starea lui de bine se va răsfrânge şi asupra muncii tale care va fi mai plăcută. 

boxa portabila

 

Dimineata întârzie şi nu îşi găseşte niciodată telefonul? Sau îl caută ore întregi, se apelează şi degeaba? Oferă-i un smartwatch care să rezolve toate aceste probleme – un smartwatch elegant, cu curea metalică. Ceasul inteligent Manta, disponibil la 499 lei, este unul dintre cadourile pentru şefi ideale  deoarece îmbină eleganţa timpului cu funcţionalitatea unui smartphone. Nu doar că este minimalist, elegant şi funcţional, acest ceas se conectează cu uşurinţă la orice telefoane cu sistem Android. În plus, smartwatch-ul are dimensiuni reduse şi măsoară doar 60 de grame, deci este confortabil pentru purtarea lui zilnică. 

smartwatch

 

Dacă şeful este conectat mereu la tot ce se întâmplă în online, nu poate sta fără să îşi verifice email-ul, atunci oferă-i o baterie externă de mare capacitate - bateria externă pentru laptop, cea mai bună alternativă de a-şi menţine în viaţă laptopul şi tableta. Acest cadou este perfect pentru şefi deoarece are peste 20.000 mAh, ceea ce o face perfectă pentru cei şefii care călătoresc mult sau nu pot sta deoparte de laptop un timp îndelungat. Bateria externă, disponibilă doar la GadgetWorld, costă 700 de lei, însă este perfectă atât pentru laptopuri/tablete, datorită setărilor de tensiune de 5, 12, 16 sau 19 V, cât şi pentru telefoanele mobile ale oricărui producător. 

baterie externa pentru laptop

În curs de procesare...