Iata cateva dintre tendintele utilizarii de gadgeturi pentru a te relaxa in 2019

  • Data articol18 iun 2019
  • Vizualizari articol624 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Boxa portabila LED Bonfire

Pentru multe persoane, perioadele tensionate si stresante de la locul de munca, in special pentru acelea care isi desfasoara activitatile profesionale in mediul urban, este bine sa aiba si activitati de relaxare.

 

Daca te numeri printre cei care resimt agitatia constanta si obositoare din mediul urban, atunci ai putea sa iti achizitionezi gadgeturi, care sa iti permita relaxarea si contemplarea la obiectivele pe care ti le-ai propus sa le indeplinesti in 2019.

 

Pentru ca majoritatea persoanelor reusesc rar sa iasa din peisajul sugrumat de betoane, asfalt si sticla caracteristic marilor orase, acestea au ocazia sa "se rupa" de realitate pentru scurte perioade de timp folosind gadgeturi care permit ascultarea muzicii in confortul propriu si care te ajuta la un somn mai linistit sau se imbina perfect cu activitati distractive.

 

Din acest motiv, categoria produselor de tip gadgeturi a cunoscut o dezvoltare incredibila in ultimii ani. Aceste dispozitive se folosesc de noile tehnologii pentru a putea fi portabile, pentru un design inovator si, nu in ultimul rand, ofera nenumarate functii si caracteristici, care iti permit momente prin care te poti detasa de cotidian.

 

Cand simti nevoia de putina relaxare, care sa te desprinda de grijile zilnice, iata cateva dintre cele mai interesante gadgeturi, pe care le poti gasi vizitand site-ul nostru:

 

Lampa muzicala si proiector de valuri.

 

Multe persoane sufera de tulburari ale somnului si, in consecinta, se simt obositi inca de la prima ora a zilei. Acest lucru poate creste riscul aparitiei unei depresii si, fara sa iti dai seama, dintr-un lucru nesemnificativ pentru tine, consecintele pot fi foarte daunatoare, atat pentru viata personala, cat si pentru cea profesionala.

 

O modalitate usoara de a combate tulburarile de somn in timpul noptii este utilizarea unor gadgeturi de tipul unei lampe muzicale, care iti permite sa adormi linistit cu muzica relaxanta in fundal si care proiecteaza valuri pe peretii incaperii.

 

Acest gadget poate proiecta valuri oceanice cu sapte tipuri diferite de iluminare si poti schimba atmosfera vizuala din camera in disco, atmosfera colorata, nuante mov, atmosfera romantica, aurora boreala, proiectii oceanice sau magic zone, care vor putea rula pe un ambient muzical creat de melodiile preferate stocate pe cardul microSD si alese chiar de tine cu ajutorul unei telecomenzi incluse in pachet.

 

Umidificator auto aromaterapie.

 

Daca te asteptai ca umidificatoarele sa fie niste aparate special destinate spatiilor de locuit, afla ca printre cele mai noi gadgeturi se afla si acest dispozitiv care creaza o atmosfera placuta si un aer curat pe tot parcursul calatoriilor cu masina.

 

Pe langa improspatarea aerului din habitaclu cu aromele alese de tine, umidificatorul iti pune la dispozitie doua sloturi USB de 2.1A pentru a incarca telefoanele mobile sau alte accesorii electronice!

 

Purificatorul este un gadget de masina special conceput ca prin filtrele de aer din interior sa elimine elementele nocive precum bacteriile, polenul, gazele toxice emanate de trafic sau mirosul de tabac.

 

Boxa Bonfire, portabila cu bluetooth si iluminat LED

 

Cu toate ca gadgeturile audio au fost mereu apreciate pentru caracteristicile deosebite, care pot spori confortul si relaxarea in diferite situatii, nu trebuie sa ignori acele gadgeturi portabile ce pot fi folosite in orice fel de imprejurari.

 

Calitatea audio, redata printr-ul difuzor de 5W iti va bucura auzul cu o rata de distorsiune a sunetului mai mica de 10%, face ca acest gadget sa fie departe de o simpla boxa portabila. Totodata, acesta are un design cu totul aparte, sferic si alungit care in timpul noptii creaza o atmosfera de candela.

 

In partea de sus a boxei poti regasi butoanele care permit singerea sau aprinderea dispozitivului sau controlul asupra volumului prin butoanele de stop si play al melodiilor.

 

Asadar indiferent ca te aflii in propriul camin, in mijlocul personal de transport sau chiar si la serviciu, acum iti poti gasi momentele relaxare care te vor ajuta sa iti vizualizezi mult mai clar obiectivele pe care ti le-ai propus pentru a fi indeplinite in 2019.

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu