Boxele portabile cu bluetooth, cea mai originala idee de cadou

  • Data articol13 iul 2017
  • Vizualizari articol377 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

De zeci de ani, oamenii iau dupa ei muzica preferata oriunde ar merge, in drum spre serviciu, in masina ori in concediu. La inceput, a fost walkman-ul, apoi au apărut CD-playerele portabile, MP3-playerele, iPod-urile si, mai nou, smartphone-urile care, alaturi de o pereche de casti, devin adevarate librarii audio mobile, cu mii de piese muzicale.

 

Recent, s-a dezvoltat industria de boxe portabile, unul dintre cele mai la moda gadgeturi la momentul actual. Acestea se conecteaza la smartphone prin bluetooth si ofera un sunet de o claritate  si de o putere mult mai mare decat difuzorul audio al telefonului. Boxele portabile cu bluetooth sunt perfecte la birou, la o iesire in aer liber, la petreceri sau chiar acasa, in locul boxelor clasice, cu fir. Totodata, fiind foarte la moda in momentul de fata, reprezinta una dintre cele mai bune idei pentru un cadou inspirat si cool.

 

 

O mare provocare pe care producatorii de boxe portabile cu bluetooth au inteles-o și de care au ținut cont a fost cum sa isi faca produsele rezistente la apa, pentru a putea fi folosite inclusiv in dus sau la piscina. De obicei, cada de baie este locul in care oamenii se relaxeaza cel mai bine dupa o zi epuizanta de munca și ar fi placut sa poata lua dupa ei muzica preferata. Cu toate acestea, exista riscul ca smartphone-ul sa se ude, iar calitatea sunetului difuzorului nu este intotdeauna cea mai mare. Din acest motiv, cea mai buna alternativa este o boxa portabila cu bluetooth rezistenta la apa.

 

La GadgetWorld, oferta noastra include peste 10 modele de boxe portabile cu bluetooth diferite, de la Boxa portabila bluetooth pentru dus, waterproof, la 99 de lei, la Boxa portabila bluetooth wireless power bank S400, la 449 de lei. Majoritatea boxelor portabile cu bluetooth din oferta noastra sunt rezistente la apa, insa exista si boxe care se apropie foarte mult de cele profesioniste, clasice, cu fir. Este vorba despre Boxa stereo portabila Bluetooth BoomBox cu Subwoofer, care are o carcasa din lemn ce ii confera un aspect elegant si de inalta clasa, avand o greutate de 1,2 kg si un sunet de o claritate ireprosabila.

 

 

 

Totodata, Boxa Bluetooth sunet 3D Quality, aurie, are un exterior metalic solid finisat într-o nuanta aurie, o curea de piele și picioare de cauciuc. Majoritatea boxelor de mai sus, dar si celelalte din oferta noastra au mai multe functii, printre care si radio sau alarma. Ele functioneaza cu baterii si se pot conecta prin bluetooth la smartphone, dar exista si posibilitatea de a stoca muzica preferata direct in boxa, prin intermediul cardurilor SD sau microSD.

 

Sub orice forma, boxele portabile cu bluetooth reprezinta un gadget foarte la moda, pentru toate buzunarele, care face  ca muzica noastra preferata să fie mai accesibila si mai prezenta in vietile noastre. De asemenea, boxele portabile cu bluetooth reprezinta, cu siguranta, una dintre cele mai bune idei de cadou pentru cei dragi, fiind deopotriva originale, cool si utile.

 
Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu