Boxa portabila cu Bluetooth, cadoul perfect pentru vara!

  • Data articol19 mai 2014
  • Vizualizari articol797 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Suntem incantati sa va prezentam noile noastre boxe portabile cu Bluetooth, la care va puteti conecta telefonul/tableta cu usurinta pentru a asculta muzica la o calitate superioara. Fie ca ascultati muzica, va uitati la un film, va jucati un joc sau vorbiti cu un prieten din strainatate, veti avea un sunet mai clar, bine definit.


Portabil, usor, compact!


Aceste boxe cu Bluetooth va permit sa conectati foarte usor mai multe dispozitive in acelasi timp, prin Bluetooth, astfel incat sa puteti reda muzica si alte fisiere audio de pe calculator, smartphone sau tableta. Comutarea intre alte dispozitive se face usor, prin simpla apasare a unui buton.

Puteti lua aceste boxe portabile cu Bluetooth oriunde: la plaja, la un gratar, atunci cand mergeti cu cortul sau cand sunteti in gradina. Datorita design-ului compact, elegant si modern pot fi trasportate cu usurinta. Veti fi incantat/a sa aveti logo-ul companiei dvs. pe un astfel de produs de promovare inteligent*.

Boxele portabile cu Bluetooth sunt create pentru a functiona cu aproape orice dispozitiv audio. Le puteti conecta chiar si la computerele care nu au Bluetooth prin cablu USB de care dispun.

Daca sunteti in cautarea unui cadou de business inovator, special si util, cu siguranta, va trebui sa luati in considerare aceste boxe portabile!

*Pentru acest lucru, este necesara o cantitate minima de comanda

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu