Alege un receptor retro pentru o campanie de promovare memorabila!

  • Data articol01 iun 2014
  • Vizualizari articol637 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

Acest receptor retro va ofera ocazia de a crea o campanie de promovare distractiva si memorabila! Ii puteti imprima logo-ul si il puteti oferi cadou pentru a promova o companie ce furnizeaza servicii de IT, SEO sau chiar o agentie de recrutare.


Este realizat dintr-un material foarte placut la atingere, iar persoana care il va primi, pe langa faptul ca se va distra copios, il va putea si folosi cu placere.


Acest receptor pentru telefon retro se conecteaza la orice jock standard de telefon mobil: IPhone 4 / 4s / 5 / 5S / 5C, Galaxy S3/S4/S5/Note / Note 2 / Note 3, IPad 1 / 2 / 3 / 4 si alte Tablete PC cu sistem de operare Android.


Folosind acest receptor retro reduceti radiatiile create de telefoanele mobile cu pana la 96%!


Logo-ul companiei poate fi imprimat la cerere intr-o singura culoare sau in mai multe culori. Timpul de procesare al comenzii difera in functie de numarul de produse comandate.


Alegeti sa va promovati serviciile prin personalizarea acestui cadou de business ieftin, dar care va poate aduce un brand awarness puternic. Promovarea prin cadouri ieftine este intotdeauna benefica pentru bugetul dvs., dar si de succes pentru afacerea pe care doriti sa o faceti cunoscuta. Puteti comanda chiar astazi acest receptor de telefon retro la un pret convenabil!

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu