8 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa iti cumperi un MP3 Player subacvatic

  • Data articol29 iul 2014
  • Vizualizari articol997 vizualizari
  • Comentarii articol0 comentarii

MP3 Playerele nu sunt doar pentru pietoni, pentru cei care alearga sau pentru cei care se duc la sala. Inotatorii se pot bucura de muzica lor preferata la piscina, de asemenea. MP3 Playerele subacvatice ofera inotatorilor posibilitatea sa se bucure de muzica in timp ce dau ture in piscina. In timp ce gama de MP3 Playere subacvatice este limitata in comparatie cu cea de MP3 Playere obisnuite, exista mai multe branduri si modele din care puteti alege. Modelele se diferentiaza in functie de design, modul de functionare si modul de prindere. 

 

De ce trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un MP3 Player subacvatic

 

1.Certificat de protectie IPX8 - Asigurati-va ca MP3 Playerul subacvatic are un certificat de protectie IPX8. Asta inseamna ca produsul este inchis ermetic, 100% rezistent la apa la cel putin 3 m adancime. 

 

2.Evitati MP3 Playerele subacvatice injectate cu lipici! Unele companii injecteaza lipici in MP3 Playerele obisnuite, care nu sunt concepute pentru a fi rezistente la apa. Acest lucru ingreuneaza functionarea MP3 Playerului si face butoanele foarte rigide. Cumparati produse care sunt concepute 100% pentru a fi rezistente la apa.

 

3.Capacitatea memoriei - 4 Gb de memorie ofera spatiu de stocare pentru 1000-2000 de melodii, astfel incat puteti adauga mereu fisiere noi, fara a fi nevoie sa le stergeti pe cele vechi. In cazul in care aveti un playlist mai mare, va recomandam sa va luati un MP3 Player subacvatic cu memorie de 8 Gb. Unele companii comercializeaza produse vechi cu memorie de 2 Gb. Va recomandam sa nu cumparati astfel de produse si sa va asigurati ca MP3 Playerul cumparat are memorie de cel putin 4 Gb.

 

4.Dispozitivele de dimensiuni mici ofera un avantaj, deoarece pot fi mai usor de montat pe cap. Unele dispozitive sunt supradimensionate intentionat „sa pluteasca”, dar sunt mai incomode in apa. Cu un sistem de montare bine conceput nu trebuie sa va faceti probleme in timp ce inotati. 

 

5.Radio FM – Este important sa puteti asculta cu MP3 Playerul subacvatic radio FM. Receptia FM este disponibila la suprafata apei, dar si sub apa. Asigurati-va ca MP3 Playerul subacvatic are si capacitate FM.

 

6.Un singur port pentru incarcare, redare audio si introducere date ofera o mai buna protectie impotriva apei. In mod ideal, dispozitivul ar trebui sa aibe un singur jack de conectare de 3,5 mm, conceput pentru a fi 100% impermeabil, cu sau fara casti. 

 

7.Castile – Asigurati-va ca acestea va ofera un sunet de calitate, ca se pot introduse usor in ureche si ca sunt confortabile, pentru a preveni orice disconfort.

 

8.Timpul de redare – Asigurati-va ca MP3 Playerul subacvatic are un timp de redare cat mai lung. 

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu