5 baterii externe utile pentru orice pasionat de gadgeturi

Dispozitivele electronice portabile, cum ar fi telefonul, tabelta, laptopul, iPad-ul, camera video, MP3 sau MP4 Player-ul sau chiar GPS-ul, sunt niste inventii de care nu te mai poti lipsi in ziua de astazi, insa bateriile acestora nu au capacitatea necesara pentru a-ti sustine activitatile o perioada mai indelungata de timp. De aceea, au fost inventate alte dispozitive, numite baterii externe (Power Bank), cu o capacitate intre 1000 mAh si 32000 mAh sau chiar mai mult, care pot suplini lipsa de energie a gadgeturilor portabile.
 

O baterie externa se poate incarca de la priza, laptop, calculator sau chiar solar si este echipata cu o serie de conectori compatibili cu majoritatea device-urilor. In continuare, iti prezentam o serie de baterii externe care te vor scoate din impas vara aceasta, cand petreci mai mult timp in exterior si ai nevoie sa comunici mai des cu prietenii si familia.

 

Baterie externa 2600 mAh breloc - 39 lei

baterie externa 2600 

Acest mini power bank incape in orice poseta, asa ca este ideal pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si incarce smartphone-ul intre o vizita la piscina si un suc pe terasa, dar care nu au acces la priza. Bateria externa este un pic mai mare decat un breloc, are un design simplu si atragator si este compatibila cu toate telefoanele mobile.

 

Baterie externa solara shockproof, waterproof 5000 mAh - 189 lei

baterie externa 5000 mAh 

Iti place sa faci sport, dar nu vrei sa-ti lasi gadgeturile in urma de teama sa nu le scapi si sa le deteriorezi? Gadgetworld iti ofera prima baterie externa solara care rezista la impact, la contactul cu apa sau cu praful. Acest gadget te ajuta sa-ti incarci telefonul atunci cand pleci in excursii, unde accesul la o priza este limitat, oferindu-ti astfel posibilitatea sa pastrezi contactul cu civilizatia.

 

Baterie externa 32000 mAh -399 lei

baterie externa 32000 mAh

O baterie externa de 32000 mAh este tot ce ti-ai putea dori vara asta pentru a-ti vedea nestingherit de distractie. Acest power bank de mare capacitate iti permite sa-ti incarci gadgeturile preferate pe parcursul a mai multe zile, fara sa te temi ca vei ramane vreodata deconectat de la tehnologie. In plus, aceasta baterie externa foarte puternica este dotata cu o lanterna pe LED, pentru momentele in care ramai pe intuneric.

 

Baterie externa laptop 20000 mAh - 699 lei

baterie externa laptop 

Nu numai telefoanele mobile raman rapid fara baterie, ci si laptopurile. De acum incolo, acest lucru nu mai constituie o problema, caci bateria externa speciala pentru laptop, comercializata de Gadgetworld, poate fi setata sa furnizeze un curent de 5V, 12V, 16V sau chiar 19V. Cu ajutorul ei, poti incarca nu numai laptopul, ci si orice alt gadget, atunci cand te afli pe drumuri si nu te poti conecta la o priza.

 

Boxa portabila bluetooth, wireless power bank, shockproof - 399 lei

boxa portabila baterie externa 

Aceasta baterie externa, cu o capacitate de 4000 de mAh, nu are numai rol de incarcare a telefonului, ci poate fi folosita si ca boxa portabila cu bluetooth. Acest gadget este extrem de practic deoarece rezista la apa si la socuri. Bateria externa este foarte utila atat pentru gadgeturile fara baterie, cat si in cazurile in care vrei sa dai o mica petrecere in aer liber.

În curs de procesare...