Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0
Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0 Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0

Ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0

COD: VR_box_telecomanda

Lista de prețuri: 288 Lei  

179 Lei

câștigați: 109 Lei (38%)
-38%
LIVRABILITATE:
Comanda telefonic:     0722.508.666

OCHELARI VR 3D Realitate Virtuala

Ochelari VR
 

Un cadou extraordinar pentru pasionatii de gadgeturi inovatoare si cool! Ochelarii VR 2.0 cu telecomanda, cu lentile sferice din rasina(fara imitatii de plastic), fac din acest produs un minunat accesoriu pentru telefonul tau smart. Poti folosi ochelarii pe perioade lungi de timp si nu vei avea dureri de cap, asta datorita tratamentului lentilelor. Imita perfect un ecran urias de 100inch diagonala la distanta de 3 metri, facand vizibile toate detaliile din aplicatiile 3D si VR. 

Monteaza telefonul tau smart, fie el Android sau iOS( acesta trebuie sa aiba intre 3.5 si 6 inch display), si bucura-te de aplicatii VR si 3D chiar in fata ochilor. In plus, telecomanda din pachet te va ajuta sa interactionezi cu jocurile tale preferate. Lentilele sunt de o calitatea superioara, cu tratamente de ultima generatie si chiar si cei cu miopie se pot bucura de calitatile lumii virtuale datorita design-ului special conceput si al posibilitatii de ajustare a lentilelor. Telefonul se monteaza foarte usor si poti ajusta distanta focala. 

Ochelari VR

Telecomanda wireless Bluetooth Android 4.0+


Telecomanda este wireless si prin Bluetooth poti sa o conectezi atat la telefonul tau Android 4.0+, cat si la TV Box, Smart TV, PC, Laptop, etc. Cool nu?! Aceasta beneficiaza de functia de power saving, oprindu-se dupa 5 minute de neutilizare. Poate fi folosite atat ca gamepad, cat si ca mouse wireless, control media, keyboard control, etc. Asa ca poti folosi telecomanda si cu alte dispozitive smart.

Alege cadouri inspirate!

 

 

General

ModelBOX 2.0

MaterialABS, PC

Lens Diameter42mm

Lens MaterialResin

Package Include

1 x VR 3D Glasses
1 x Bluetooth Gamepad


Garantie 3 luni 

Nici o postare gasita

Specificatii

Optic
Alb
ABS
3
În curs de procesare...