Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon
Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon

Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless telefon

COD: boxa_wireless

Lista de prețuri: 320 Lei  

210 Lei

câștigați: 110 Lei (34%)
-34%
În stoc, livrare 24 h
Comanda telefonic:     0722.508.666

Tehnologia a avansat atat de mult incat avem pentru tine un gadget extraordinar. Boxa portabila bluetooth cu incarcare wireless a telefonului este un cadou extraordinar pentru toti pasionatii de gadgeturi audio. 

Practic, este o boxa "all in one". Are atat calitatea sunetului ale celor 2 difuzoare de 3W cat si posibilitatea incarcarii wireless a telefonalor ce permit acest lucru. Cool nu?!

Poti asculta muzica direct de pe telefonul mobil prin conexiunea bluetooth sau poti folosi carduri microSD sau un alt dispozitiv de redare auxiliar, prin cablul jack de 3.5 mm cu care vine la pachet. Pe langa toate aceste lucruri, boxa are un design extrem de futuristic si are chiar si un ceas digital si functie de radio FM pentru a asculta dimineata posturile tale favorite!

Prin alimentarea boxei la o sursa de curent, poti asculta muzica si incarca telefonul (prevazut cu functia wireless de incarcare) fara a avea nevoie de 2 prize. Boxa incarca cu 1A.

Alege cadouri originale de la GadgetWorld!

Material: ABS

Bluetooth: 3.0

Speaker unit: 3W x 2

Frequency: 150Hz-18KHz

Sensitivity: 80dB

Power Supply: 5V 1A

Battery: 1800mAh

Main Product Dimensions: 145x145x50mm (L x W x D)

Main Product Weight: 449g

Garantie 3 luni

Nici o postare gasita

În curs de procesare...