Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb
Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb Ochelari de soare cu mp3, bluetooth si 4 Gb

Ochelari de soare cu bluetooth pentru handsfree

*****

COD: ochelari_bluetooth

Lista de prețuri: 290 Lei  

125 Lei

câștigați: 165 Lei (57%)
-57%
LIVRABILITATE: IN STOC! LIVRARE 24 H
Comanda telefonic:     0722.508.666

Ochelari de soare cu bluetooth foarte cool si utili.

Designul acestor ochelari de soare vine cool aproape pe toate fetele. Poate va amintiti ochelarii de soare pe care-i purta Neo in Matrix. Materialul din care sunt confectionati este de calitate si placut la atingere. Este un gadget special si poate fi un cadou interesant pentru persoanele care petrec foarte mult timp la volan.

 
Nu mai vorbim de sunet... este impecabil. Castile sunt reglabile si pe orizontala si pe verticala, astfel le puteti potrivi indiferent de marimea capului dumneavoastra.

 

Ochelarii se vor transforma intr-o casca bluetooth pentru telefon atunci cand esti la volan sau pe bicicleta si nu ai cum sa tii in mana telefonul, iar in acelasi timp iti vor proteja ochii de razele soarelui. Gadgeturi din filme!

Alege cadouri cool de la GadgetWorld!

 

 
 

 

Raza de actiune 6-10 metri( conexiunea cu telefonul mobil)

Dimensiuni 160x160x35mm

Greutate 50g

 

Garantie: 3 luni 

*****

Am luat si eu o astfel de pereche de ochelari... imi sunt buni cand merg cu bilca. E cam greu atunci sa raspunzi la tel... face treaba bine. jos palaria

*****

Pot sa il conectez la iphone4 prin bluetooth ?

Raspuns: Sigur ca da!

Specificatii

Mp3
Optic
Nu
160x160x35
3 ore
150 mah
6 m
Negru
Android, Bluetooth 4.0+
Plastic
USB
3
În curs de procesare...